Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 april 2018

Buik en intuïtie / 20 April 2018 / Elias

Buik en intuïtie
20 April 2018 / Elias


Het wordt hoog tijd dat wij weer leren hoe we een goed contact met onze eigen ziel kunnen opbouwen.
Hoe slagen we er in om dat tot stand te brengen?

Hiervoor moeten we in ieder geval goed kunnen ontspannen, want hoe meer een mens ontspant, hoe zachter het lichaam wordt en hoe beter de innerlijke leiding van de ziel en intuïtie plaats kan vinden.

De buik bezit grote wijsheid. Hebben we een harde buik dan wordt het heel moeilijk om onze eigen weg te vinden. In zo’n geval is het belangrijk de buik te ontspannen door er doorheen te ademen. Door het bewust in- en uitademen neemt de druk af, de buik wordt na een tijdje zacht waardoor de intuïtie veel beter kan worden waargenomen en we onze eigen weg weer kunnen vervolgen.

Het is dus belangrijk dat we ons heel liefdevol met onze buik bezighouden, dat we tijdens het in- en uitademen de buik goed waarnemen, hem strelen en accepteren precies zoals hij is.


Dus nemen we best alle tijd om goed in contact met onze buik te komen, zeker als deze problemen veroorzaakt of hard aanvoelt. Door het ademen geven we hem meer ruimte waardoor ook veel innerlijke processen zichtbaar worden waar we dan mee aan de slag kunnen gaan om ze af te werken.

Tijdreizen:

Hulp bij operaties:

Healing op afstand:

https://www.elias-medium.info