Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 april 2018

Benjamin Fulford: De Revolutie Kan In Frankrijk Beginnen Als Gekke Zionisten Opnieuw Proberen WW3 Te Beginnen / 16 april 2018

De Revolutie Kan In Frankrijk Beginnen Als Gekke Zionisten Opnieuw Proberen WW3 Te Beginnen
16 april 2018/ Benjamin Fulford

De krankzinnige religieuze fanatieke Zionisten die jaren geprobeerd hebben om Armageddon te starten hebben weer opnieuw gefaald met hun laatste poging, deze keer in Syrië. Ze zien nu serieuze gevolgen hiervan tegemoet, mogelijk een die begint met een revolutie in Frankrijk.

Voor we in details treden, laten we bedenken wat het is waar we hiermee te maken hebben. Het is moeilijk voor geestelijk gezonde, op de werkelijkheid gebaseerde mensen om te begrijpen dat de Westerse politieke en financiële gevestigde orde gegijzeld is door religieuze fanatiekelingen die proberen om hun interpretatie van de Bijbelse profetie uit te voeren met moord op 90% van de mensheid en het tot slaven maken van de overlevenden. Niettemin, laat overweldigend bewijs zien dat dit precies is wat er gaande is.

We zullen niet weer opnieuw hier al het bewijs uiteenzetten; we zullen alleen kijken naar wat de schoonzoon van V.S. President Donald Trump, Jared Kushner van plan was. De Kushner familie kocht een gebouw in 666 Fifth Avenue in New York, ver boven de marktprijzen.
https://www.nytimes.com/2018/04/06/nyregion/kushners-vornado-666-fifth-avenue.html

En ja, ondanks een belangrijke poging om deze informatie weg te poetsen van niet “samenzwerende”websites, kunnen we bevestigen dat Lucent Technologies daar gevestigd was en bezig was met het ontwikkelen van een implanteerbare RFID chip. Hier is een artikel uit een wetenschappelijk tijdschrift dat gaat over waarvoor deze chips bedoeld zijn:

We moeten ook bedenken dat Kushner een lid is van de radicale Chabad sekte welke er naar streeft om 2800 slaven te hebben voor elk van zijn volgelingen nadat de rest van de mensheid is vermoord. Met andere woorden, het is mogelijk om met feiten te bevestigen dat de schoonzoon van de president van de Verenigde Staten deel uit maakt van een groep welke probeert om eigenlijk de volgende Bijbelse voorspelling tot werkelijkheid te maken:


“het betekent dat iedereen, zowel klein als groot, zowel rijk als arm, zowel vrij als slaaf, gemerkt wordt aan de rechterhand of het voorhoofd, zodat niemand kan kopen of verkopen tenzij hij het merkteken heeft dat de naam van het beest is, en zijn nummer is 666.”

Op dit punt, is het zinnig om lezers er aan te herinneren dat deze versregel uit het Nieuwe Testament komt en niet uit het Joodse Oude Testament, dus dit is niet een Joods complot en deze mensen zijn geen echte Joden, maar eerder aanbidders van Satan. Weer opnieuw blijkt het oude gezegde “de Waarheid is vreemder dan verzinsel,” waar te zijn.

Nu kunnen we beginnen met het begrijpen van recente nieuwsgebeurtenissen. Ten eerste, kijk eens naar de foto op de volgende link, van Trump die een ontmoeting heeft met Chabad leiders op 29 maart:
https://www.timesofisrael.com/trump-meets-with-chabad-rabbis-in-oval-office/

Na deze mensen te hebben ontmoet liet Donald Trump zijn weerzin zien door mee te gaan met hun krankzinnige complot door aan te kondigen dat de V.S. zich terug zou trekken uit Syrië. Dus wat gebeurde er? Waarom gaf Trump plotseling de order om op vrijdag de 13e aan te vallen, juist op die datum?

Het antwoord is, volgens CIA en andere bronnen dat de Khazariaanse Zionisten idioten, terwijl hun controlenetwerk instort, wanhopig een enorme campagne uitvoerden om de V.S. en Rusland in een Derde Wereldoorlog te dwingen en dus zo hun lang geplande Armageddon zouden starten.

De sleutel was de inval in de kantoren van Donald Trump zijn advocaat, Michael Cohen, op 9 april. Het doel van de inval was om materiaal te vinden waarmee ze Trump konden afpersen en dus hem zo kunnen dwingen om een aanval op Russische troepen in Syrië te bevelen en zo op deze manier de Derde Wereldoorlog te beginnen, volgens CIA en Pentagon bronnen. Sinds de Atlantische casino’s van Trump failliet gingen in 1991, 1992, 2004 en 2009 en sinds Trump waarschijnlijk werd uitgekocht door Russische gangsters en andere dubieuze karakters, bestaat er geen twijfel over dat er genoeg materiaal voor afpersing te vinden was.

Het leger van de V.S. reageerde door te poseren voor de onderstaande foto in de nacht van de inval.

“De boodschap is dat het leger van de V.S. stevig achter president Trump staat” en “de boodschap aan de cabal is aangegeven door de 9 aan de linker en de 11 aan de rechter kant,” zeggen Pentagon bronnen.

Het leger van de V.S. ging niettemin verder met de aanval op 13 april op Syrië vanwege een overeenkomst die bereikt werd met het Russische leger en de Syrische regering, leggen de bronnen uit. In deze deal, werd het leger van de V.S. drie geautoriseerde doelen gegeven binnen Syrië—een verwaarloosd gebouw dat gesloopt zou worden en twee lege luchtmachtbases—met de bedoeling om de Zionisten een excuus te ontnemen om de vuile was van Trump buiten te hangen, terwijl ze tegelijkertijd een wereldoorlog voorkwamen.

Ter aanvulling, de Syrische raketaanvallen maken de weg vrij voor V.S. troepenterugtrekking en Trump die tweet ‘mission accomplished’ (actie volbracht) was bedoeld voor George Bush Jr. en de daders achter 9/11,” zeggen de Pentagon bronnen.

De Khazariaanse satanisten (Zionisten) hebben ook zo vaak steen en been gehuild over de Syrische regering die zijn eigen mensen aanviel met gifgas (tenminste 6 keer) zodat zelfs de gehersenspoelde meerderheid niet langer geloofd in hun leugens. Een mening die rond ging na de laatste aanval laat zien hoe belachelijk het officiële verhaal was door de zin: “We bombarderen Syrië omdat Syrië, Syrië bombardeert.”

Dan hebben we de Persvoorlichter van het Witte Huis, Sean Spicer die maandag zei dat “het doel voor de Verenigde Staten is… er zeker van te zijn dat we Syrië destabiliseren.”
https://www.youtube.com/watch?v=JxWdiXfUqsA

Het leger van de V.S. deed ook een andere actie tegen Khazariaanse controle over de media door Martin Sorrell te dwingen, het hoofd van WPP, het grootste reclamebedrijf van de wereld, om vorige week ontslag te nemen, zeggen Pentagon bronnen. Dit deed ook de presidentiële ambities van Disney CEO Bob Iger te niet,” merkten ze op.

Er zal nu zelfs meer terugbetalen zijn voor deze aanval gebaseerd op makkelijke en breeduit bewezen leugens. De eerste slachtoffers zullen waarschijnlijk de Khazariaanse maffia slavenregeringen van het VK en Frankrijk zijn.

Vooral de situatie in Frankrijk wordt kritiek. Fabrice P.J. Dubordieu, de Adviseur voor Buitenlandse Zaken voor de Franse Nationale Transition Council, die spreekt voor de Council zei dat de het Franse leger en politie op het punt staan om in opstand te komen tegen hun “regering van bedriegers.”

Volgens Dubordieu, raakte de Franse President Emmanuel Macron toen hij de macht nam door een gestolen verkiezing, onmiddellijk in een gevecht met “de hoogst gerespecteerde Generaal Pierre de Villiers, wat leidde tot zijn ontslag op 19 juli 2017.” Zijn vervanging door de ja knikker Generaal François Lecointre, wiens reputatie besmet is door zijn betrokkenheid bij “verschillende vuile operaties in Afrika” en die niet “wordt gerespecteerd door zijn soortgenoten,” dit is een van de vele redenen voor spanning met het leger, zegt hij.

De transitie raad zegt dat er slagen worden uitgedeeld door het gerecht, de oproer politie en de gewone politie.

Rechters en advocaten zijn van streek en hebben werkonderbrekingen uitgevoerd omdat zogenaamde “wettelijke hervormingen” hun macht uithollen en de mensenrechten aantasten, zeggen ze.

Ze melden dat de Compagnies Républicaines de Sécurité, of anti oproer politie, niet door de wet is toegestaan om toe te slaan, dus in plaats daarvan hebben ze zich collectief ziek gemeld omdat ze uitgeput zijn van het vechten tegen Franse studenten, arbeiders en milieuactivisten, van wie velen lid zijn van hun eigen families.

De 100.000 man sterke Franse Nationale Garde heeft een slechte relatie gehad met Macron sinds het begin van deze regering en maakt zich klaar om het totale regiem te arresteren, zegt de raad. De situatie is zo slecht geworden dat Macron recentelijk 500 EU troepen heeft gestationeerd in de Franse Guards barakken in Versailles, zeggen ze.
https://en.wikipedia.org/wiki/European_Gendarmerie_Force

Niet alleen dat maar de raad krijgt verslagen van huurlingen die gestationeerd zijn langs de Belgische en Duitse grenzen met Frankrijk. “Het inhuren van buitenlands en/of onordelijke strijdkrachten voor beveiliging bij rellen is eigenlijk verraad volgens het boekje, zo niet bij de wet, tenminste naar de mening van onze bevolking en militair personeel,” zegt Bubordieu.

Het bevel van Macron voor de Syrische aanval verergert de situatie, zegt hij. “Onze bedrieger regering geeft de schuld aan de Syrische President Assad, geheime informatie citerend waar we niet werkelijk toegang toe hebben,” merkt hij op. Uiteindelijk zei het Franse Leger dat ze niet hun enige vliegdekschip konden sturen om deel te nemen aan de aanval “omdat het in dock lag wegens reparaties,” en in plaats daarvan vuurde een kleiner schip een paar symbolische raketten af.

In ieder geval zegt de transitie raad dat een grote actie wordt uitgevoerd voor 5 mei. “Studenten van de universiteiten van Montpellier en Strasbourg stemden, tijdens hun algemene vergadering voor de bezetting van het Elysée Paleis” op die datum, zegt hij. “Het zal zeer binnenkort waarschijnlijk worden gevolgd door studenten van andere universiteiten,” voegt hij toe. Macron is op zijn beurt van plan zich op die dag te verschuilen in het afgelegen Zuid Pacific gebied van New Caledonia, merkt hij op.

“De Franse Republiek gaat definitief een zeer gedegradeerde fase in! De transitie nadert,” concludeert Dubordieu.

Britse media melden dat de situatie met de slavenregering van Theresa May in het VK ook steeds breekbaarder wordt gevolgd door de “overduidelijk nonsens” aanval op Syrië welke werd ondersteund door minder dan een kwart van de bevolking. May voerde de aanval uit zonder een stemming van het Parlement omdat “ze wist dat ze dit zou verliezen.”
https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/apr/14/theresa-may-essential-argument-for-syria-strikes-nonsensical
https://www.independent.co.uk/voices/theresa-may-trump-syria-strikes-parliament-vote-britain-russia-chemical-weapons-latest-a8303146.html

De Japanse slavenregering van Shinzo Abe wankelt ook terwijl het niet deelnam aan de laatste Syrische farce, vanwege de betrokkenheid bij corruptie en oorlogsmisdaden van Abe. Er zijn nu dagelijks enorme demonstraties tegen het Japanse Parlement die vragen om het ontslag van Abe.

Ondertussen werden, terwijl de oude orde verder gaat met instorten, grote acties richting een meer coöperatieve wereld gezien in de samenkomst van verschillende marines in de Zuid Pacific, volgens in Azië bevestigde CIA bronnen. Hier volgt hun verslag:

“De werkelijke reden voor de marines om naar de Grote Oceaan te gaan is dat een enorme afzetting van Zeldzame Aardse Elementen (REE’s) welke gebruikt worden bij het Geheime Ruimte Programma, recent werden gevonden ongeveer 600 mijlen ten zuiden en oosten van Tokyo, Japan, genoeg metaal om het ruimteprogramma tientallen jaren voort te zetten.

“Het probleem is het oogsten van deze metalen op tot 3000 meters diep, iets waaraan de gepensioneerde Franse Kapitein Jacques Cousteau werkte tot zijn dood. Nu is zijn oude schip de Calypso hersteld en gemoderniseerd met de laatste technologie en is het in de regio om te helpen dit op te lossen, samen met Amerikaanse, Chinese en Russische militaire schepen bewapend met high-tech onderwater radar systemen.

“Blijkbaar is er ook een erg groot depot van Zeldzame Aardse Elementen gevonden op de bodem van de Zuid Chinese Zee, inclusief een grote hoeveelheid Platina gemengd met PGMs (Groepen Platina Metalen) Dit is een andere reden voor de “Grote Onderwater Muur van China’ rondom de omtrek van de Nine-Dash Line vastgesteld door China in 1947.”

In een actie gerelateerd aan het grijpen van deze natuurbronnen, zeggen Pentagon bronnen dat “de Vanuatu vulkaan uitbarsting China misschien zal ontmoedigen om een militaire basis te bouwen zo dicht bij Australië.

Een laatste aantekening; Barbara Bush is stervende.

Vertaling: Lia