Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 1 april 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 31 Maart / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
31 Maart / via Shelley Young


Geen van jullie ervaringen zijn ooit tijdverspilling. Elke ervaring, goed of slecht, heeft jullie geholpen om je voorkeuren verder te definiëren en bood geweldige mogelijkheden voor groei en expansie, zelfs als ze niet afliepen zoals jij wenste.

Er is ook het idee dat het tijdverspilling is geweest b.v. als je aardig was tegen een ander die je inspanningen uiteindelijk toch niet op prijs stelde. Dierbaren, jullie vriendelijkheid was een prachtige daad van zelfverklaring en droeg bij tot de collectieve energieën van de planeet. Jullie vriendelijkheid, is nooit, ooit, verspild.


Dus laat jullie bezorgdheid over de uitkomst jullie natuurlijke impuls niet temperen om liefdevol, vriendelijk of mededogend te zijn ten opzichte van anderen. Laat jullie goddelijke natuurlijke aard schijnen, wetende dat dat is waar de echte vreugde is - in jullie vermogen om te leiden met jullie ware, onverdunde expressie van jezelf. Als jullie ervoor zorgen dat jullie ook vriendelijk, medelevend en liefdevol tegenover jezelf zijn, zullen jullie in staat zijn je wezen te omarmen op een manier die alle betrokkenen eert. 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


 Wij vragen om uw ondersteuning

Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien