Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 31 maart 2018

Thomas Williams: We verkopen de banken voor $1 als ze de fondsen blijven blokkeren / By Ella Ster / 28 maart 2018


De druk wordt verder opgevoerd. Als de Cabal de fondsen uit de Trust blijft blokkeren, verkoopt de Trust minstens drie grote banken voor $1 per bank. Ze krijgen zeven dagen de tijd om mee te werken. De huidige impasse zal niet lang meer duren, want als de Trust controle krijgt over de platforms, worden de fondsen vrijgegeven.

Hieronder de samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 22 maart 2018 door Thomas Williams. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Franse oud-president Sarkozy gearresteerd vanwege corruptie

24:00   De voormalige Franse president Nicolas Sarkozy leidde indertijd de aanval op Libië, waarbij Libische olie een belangrijke rol speelde en er controle over de regio werd verkregen. Hij vergrootte hiermee zijn reputatie in Frankrijk en verminderde de invloed van Moammar al-Kadhafi in de Afrikaanse regio. De goudreserve die Kadhafi destijds bezat, wordt geschat op 143 ton goud. Dit vormde een enorme bedreiging voor de Franse franc.

De Fransen hadden de leiding over de NAVO, dat eigenlijk het privéleger is van de Rothschilds. Prominente Rothschilds controleren Frankrijk, waarbij de NAVO wordt ingezet om grondstoffen te stelen en macht uit te oefenen. Thomas beschouwt de NAVO als een terroristische organisatie en hoopt dat deze in de nabije toekomst wordt ontbonden. Het imperium van de Rothschild brokkelt steeds verder af. Afgelopen week is opnieuw een van hun landgoederen met spoed verkocht.

Sarkozy is gearresteerd omdat hij in 2007 miljoenen aan campagnegeld zou hebben aangenomen van de Kadhafi. Dit is eveneens belastend bewijs tegen de Cabal, waarmee ze kunnen worden opgepakt. Thomas kondigde al eerder aan, dat veel prominente figuren worden opgepakt wegens corruptie.