Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 5 maart 2018

Saint Germain over de volgende stap zetten / 8 februari 2018 / Tetsiea Blijham / Geplaatst 5 maart 2018

SAINT GERMAIN OVER DE VOLGENDE STAP ZETTEN
8 februari 2018 / Tetsiea Blijham / Geplaatst 5 maart 2018


Live door Tetsiea gechannelde boodschap tijdens een recent LichtFrequenties webinar:

"Hier Saint Germain. Welkom thuis. Welkom thuis in de Lichtstad. Welkom thuis brenger van het Licht, drager van het Licht, drager van Bewustzijn op de Aarde. Jij denkt, jij bent een kleine speler in het spel. Dat ben je niet. Door de frequenties die jij uitdraagt, door de frequenties die jij bij je draagt, die jij doorgeeft, verhoog jij het Bewuste Veld van de mensheid.

De mensheid heeft het nodig zich elke keer weer te realiseren, dat ze Licht zijn. De mensheid heeft het nodig zich elke keer weer te realiseren, dat ze Bewust zijn. Dit Bewustzijn mag jij brengen.

Mijn energie is gecombineerd rood en blauw, dat is naar buiten toe gerichte energie. Dat betekent dat ik je uitnodig en oproep om jezelf te laten zien, vanuit mijn energie. Het Krachtige en het naar buiten gerichte is wat nodig is op dit moment.

Op dit moment word diep in je buik, onder je navel, jouw frequentie zo verhoogd. Dat jij het oneindige vertrouwen hebt in jezelf. Om die Kracht te hebben, die nodig is om jouw volgende stap te zetten. Je Ziel weet allang waar die naartoe wil. Alleen vanwege conditionering vanuit het verleden, durf jij vaak niet die eerste stap te zetten, de volgende stap te zetten.

Wij komen nu allemaal om je heen staan. En laten je zien, welke volgende stap je mag zetten. En in gedachten, zet die stap! En ervaar op dit moment, wat er gebeurt. Welke energie er los komt. Welk nieuw Pad zich voor jou geopend word. Op dit moment zijn de shifts op Multidimensionaal Bewustzijn van die Orde, dat jij niet alleen die Stap in het Hier en het Nu zet. Maar dat in de verschillende Dimensies, grote shifts plaatsvinden, door die ene stap.

Hier in Shamballa kun jij je laten voeden, door de frequentie en door onze boodschappen. Het uitzuiveren van je lichaam, maar ook vooral het uitzuiveren van jou conditionering, van jouw overtuigingen van jou meningen. Het is belangrijk om in die Stroom te komen van je leven.

Een leven leiden vanuit het Licht is een leven leiden vanuit de Verbinding. Die verbinding die kun jij altijd tot stand brengen, die is er altijd. Wij zijn er altijd, bij jullie. Wij leiden je altijd. Vaak vergeten jullie dat.

Komende week ga jij uitgedaagd worden door het leven, maar vooral dagen wij jou uit, daag ik jou uit. Om die volgende stap te zetten in het leven, die voor jou misschien iets te groot lijkt. Maar die jou wel daar gaat brengen, waar jij het liefste wilt zijn. Weet dat wij je beschermen. Weet dat wij van je houden. Weet dat wij er altijd voor je zijn. en dat ik jou begeleid in jou proces. Want jij bent een belangrijke mededrager van de Straal van Transformatie. Je bent geroepen, want anders was jij hier nu niet aanwezig geweest. Weet dat we van je houden en trots op je zijn dat jij het werk op de Aarde aan het doen bent.

Ik ben Saint Germain en dit is mijn boodschap."

- Tetsiea (c) 2018

http://www.crystalvisions.eu/blog