Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 29 maart 2018

Liefde als medicijn, / 28 maart 2018 / Lilian Ferru


Liefde als medicijn,
28 maart 2018 / Lilian Ferru
  

Lieve mensen

Interview Marieke Meulenberg.


.....................................................................................................................

Heel af en toe kom je iemand tegen die als je als zielsverwant herkent. Dan maakt je hart een sprongetje, dan ga je van die persoon dromen, of je weet dingen die je normaal niet zou weten. Steevast word je blij van elk contact. Zo vergaat het mij met Marieke Meulenberg. Onze weg door het leven vertoont veel parallellen. Het pad gaat van kleinheid en onzekerheid naar de ontdekking dat we liefde zijn en de Bron nooit kunnen verlaten. Dit pad lopen we allemaal.

Gisteren was Marieke op bezoek. Het werd een bruisend gesprek met onderwerpen die ons allen aangaan. Marieke Meulenberg groeit op als stoere boerendochter in Zeeland. Om te overleven wordt ze een bikkel, totdat het lichaam protesteert. In dit interview vertelt Marieke over haar ontdekkingreis met Brandon Bays, John of God, de cruise met Anita Moorjani, en de healings met Paul. Mogen we boos en verdrietig zijn? Waarom doen we er alles aan zodat er maar van ons wordt gehouden? Leef jij het leven zoals het voor jou bedoeld is? Een gesprek over het innerlijk kind, familiepatronen, grenzen stellen, overgave, goddelijke helpers, ziekte en genezing, en vooral liefde als medicijn.

Creatieve duizendpoot Marieke Meulenberg is stewardess, moeder van twee zonen, heeft zes indrukwekkende katten, organiseerde reizen naar John of God, is Helende Reis therapeute, heeft een boek hierover geschreven, geeft Manna sessies en Soulhealings, en heeft onlangs het Lighthouse in Vlissingen geopend, dat ook een B&B is. 

http://www.dehelendereisindepraktijk.nl.

Op zaterdagmiddag 21 april is in het Lighthouse een soulhealing met Marieke en Paul, op zondagochtend 22 april is er een healing van Paul. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. Als je er niet bij kunt zijn: op zondag 24 juni zijn we weer terug in Vlissingen.

En er is meer nieuws. Marieke en ik organiseren in 2019 de komst van Anita Moorjani.  Op 11 april verschijnt het boek van Matt Kahn ‘Liefde is altijd het antwoord’. Het is nu al te bestellen bij uitgever Hajefa: info@hajefa.nl. En Tanis Helliwel en Michael Roads komen weer naar Nederland. Meer informatie vind je op: www.hajefa.nl  Bekijk ook de interviews met Tannis en Michael op het youtube kanaal ‘Lilian Ferru Productions’.

Er is weer genoeg te beleven,

Liefs, LilianLees de hele nieuwsbrief