Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 29 maart 2018

Droom over de Galactische Golf van Liefde / door Staff Writer / 23 maart 2018


Droom over de Galactische Golf van Liefde
door Staff Writer / 23 maart 2018

(Truth Earth) Ik word begeleid om een ​​mooie en hopelijk profetische droom te delen over de Galactische Golf van Liefde die ik vanmorgen heb ervaren vanaf het moment van dit schrijven. Het was buitengewoon mooi en ik zou het ten zeerste aanbevelen om de korte video te bekijken die ik heb gemaakt om hem verder uit te leggen.


Ik zal de droom hieronder posten. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit een droom is en misschien niet precies wat er op het moment van De Event zal gebeuren. Zoals altijd wordt onderscheidingsvermogen geadviseerd! Veel liefde iedereen!

(22 maart 2018)  De Golf van Liefde

Ik was binnen in de trailer, thuis met mijn familie, toen ik plotseling een enorme golf van energie mij voelde raken. Ik wist dat ik aan het veranderen was en ik keek naar mijn handen die in licht veranderden. Ik kon mijn lichaam niet zien, maar ik wist dat ik helemaal in licht veranderde. Het was net als in Star Trek.


Dit gebeurde met mijn handen en mijn hele lichaam.

Mijn gedachten en bewustzijn veranderden onmiddellijk en ik voelde een grootste vlaag van welwillende kracht en liefde!

Ik kalmeerde en de energie verdween langzaam. Ik was nog steeds vervuld met zoveel opwinding! Ik herinner me ook dat ik een melding op mijn telefoon kreeg op het moment dat de golf had toegeslagen, hoewel het zo voor de hand lag dat ik het niet nodig had.


Dit is gewoon een generieke screenshot die ik online heb gemaakt.

Toen sloeg een tweede golf toe en begon ik weer licht te worden. Het was zo mooi en krachtig! Ik herinner me verschillende mensen die hun nieuwe vaardigheden testten op een of andere locatie binnenshuis door een aantal buitengewoon moeilijke fysieke acties uit te voeren, zoals dicht langs elkaar glijden over de vloer en snel van positie veranderen ondersteboven en in een andere richting glijden.

Wat een gelukkige dag! Het gebeurde plotseling en zonder waarschuwing.
vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien