Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 11 maart 2018

De Raad van Arcturië: De Reis van je Bewustzijn / 8 maart 2018. / Daniel Scranton


De Reis van je Bewustzijn
De 9e Dimensionale Raad van Arcturië.
8 maart 2018. / Daniel Scranton


Gegroet. Wij zijn de Raad van Arcturië. Wij zijn verheugd om met jullie allen verbinding te maken.

Je bewustzijn neemt je mee naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest; je bent bezig met de wederopbouw van je bewustzijn via elke stap voorwaarts, die je maakt. Dit is de reis van je bewustzijn en als jij je weg vervolgt in dit universum, activeer jij verschillende punten in je bewustzijn. Dat noodzaakt jou wegen te vinden om alles in jou op een harmonische wijze te laten samenwerken.

Als je op iets stuit dat weerstand bij je oproept, of vrees, of oordelen, gebeurt dat wanneer een gebrek aan harmonie zich voordoet en jij je verscheurd voelt. Maar nu is de tijd gekomen waarin je veel meer aan kan en gebruik kan maken van erbij passende activeringen die je ontvangt, zodat je tegen de ervaringen bent opgewassen. Als jij je niet door het leven geïnspireerd voelt, als jij je verveelt of als jij eenvoudigweg niet weet wat te doen dan stellen wij je voor om een nieuwe ervaring op te zoeken met als doel na te gaan wat deze ervaring zal activeren in je bewustzijn.


Wanneer jij je realiseert dat wat je doet er niet alleen is voor je amusement en niet alleen om iets te leren, of om plezier te beleven, dan kan jij je begeven naar de ervaring wetend dat het je iets nieuws en interessants naar je bewustzijn zal brengen, dat vervolgens zal leiden tot de herstructurering (van je bewustzijn) en de behoefte aan harmonie. Op deze manier kan je elk ding aanpakken.

Je kan beginnen meer welbewust die dienen aan te pakken, die jij je dient eigen te maken. Je kunt ook een ontwikkeling van je bewustzijn te weeg brengen middels ervaringen die jij voor jezelf verkiest. Als jij deze ervaringen niet voor jezelf kiest zal het universum dit voor jo doen.

Je bewustzijn snakt naar verruiming welke alleen bereikt wordt door ervaring. Als je stuit op één van de wegversperringen van weerstand, vrees, of oordelen, weet dan dat jij eerst een klein beetje meer werk moet verzetten alvorens je verder kunt gaan naar de volgende ervaring en gelegenheid tot verruiming. Je zult ondervinden dat deze reis die je onderneemt meer opwindend wordt, meer kronkels en bochten heeft en je zelfs meer gelegenheden biedt voor ervaring.

Wij raden jullie dus aan jezelf goed vast te maken, attent te zijn en mee te drijven op de golf van expansie van het bewustzijn. Alle dingen zullen zich ontwikkelen vanuit het gewaarzijn van wat er gaande is. En je zult je meer en meer als scheppende wezens voelen die zijn begonnen met hun reis van expansie en daarmede verder gaan

Wij zijn de Raad van Arcturië en het was voor ons een plezier ons met jullie te verbinden.


Vertaling Winfried