Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 27 maart 2018

De Raad: – Alle Wegen Leiden Naar ... / 25 maart 2018 / Ron Head

De Raad:
 – Alle Wegen Leiden Naar ...
25 maart 2018 / Ron Head

Het werd in het verleden gezegd: “Alle wegen leiden naar Rome”. Wij willen jullie nu in herinnering brengen dat alle wegen, alle veranderingen, naar jullie toekomst leiden. En jullie toekomst beste vrienden, is verzekerd, is op handen en is zoals jullie haar gecreëerd hebben.

Welnu, waarom brengen we dit onderwerp op dit moment ter sprake? Wij doen dit omdat we zien dat de chaos die zich rondom jullie heen opbouwt, jullie een beetje doet wankelen. In stille momenten, begrijpen jullie? De truc is om binnen de chaos je zelfbeheersing te bewaren. We hebben het eerder al gehad over chaos en over het feit dat iedere orde alleen begint vanuit ogenschijnlijke wanorde. Nieuwe structuren kunnen niet in dezelfde ruimte bestaan als de oude structuren.

De ontmanteling van het oude is nog maar net begonnen. Wanneer jullie om je heen kijken en het oude zien, wanneer jullie nog een andere zien dan die jullie voor je wereld willen, dan moet er nog wat vernieuwd worden, is het niet? Natuurlijk is dat zo! En ofschoon al enige vernieuwing onderweg is, zouden wij zeggen dat slechts het kleinste van het prille begin heeft plaats gevonden. Dat zou dus moeten betekenen dat er nog wat meer geduld nodig zal zijn – een heleboel in feite. Maar zelfs jullie verbeelding heeft je niet laten zien wat jullie te wachten staat. Dat komt omdat jullie je dingen voorstellen in variaties van wat jullie kennen en jullie hebben nooit een wereld gekend zoals die tevoorschijn gaat komen. Feitelijk hebben jullie dat wel, maar dat ligt zover terug in je verleden dat jullie de herinnering niet kunnen vinden. Jullie keren terug naar een wereld waarin goddelijke mensen verblijven. En deze zal absoluut het feit weerspiegelen dat er goddelijke mensen in verblijven.

Vrienden, zouden jullie het wachten willen verkorten? Wij voelen het “Ja!” waarmee jullie reageren als oorverdovend. En aldus zullen wij jullie er hier nogmaals aan herinneren dat jullie de geest zijn die deze wereld zal weerspiegelen – echt weerspiegelt. En in jullie intenties, in je gebeden, in je meditaties en zelfs in jullie dagdromen wordt deze wereld geconstrueerd. En de energieën, die deze construeren, worden met iedere gedachte versterkt.

Wij zouden ook willen zeggen, indien toegestaan, dat wanneer zich iets rondom jullie heen voordoet – en dat houdt ook in wat jullie zien en horen van jullie media – in plaats van terug geworpen te worden in angst of woede, zie het gewoon als een volgende verandering die LEIDT naar de wereld die jullie wensen. Want dat is alles wat het zal zijn. Dat is alles wat het zal zijn, ongeacht hoe het zichzelf presenteert.

Vertaald: Sjra