Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 31 maart 2018

Dagtekst van Zaterdag 31 Maart 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Zaterdag 31 Maart 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Zegeningen van de Hemel - zich ervan bewust zijn om ze te ontvangen en te behouden

"Probeer je bewust te worden van de waarde van die momenten van stilte en inkeer, waarop je een licht of een genade van de Hemel ontvangt. Hoeveel mensen lijden niet omdat ze dit bewustzijn niet hebben! Zij ontvangen zegeningen en zelfs al overkomt het hen om die te voelen, toch verliezen ze die vaak al snel omdat ze de waarde ervan niet kennen. Ze beelden zich in dat de Hemel er altijd wel zal zijn om licht en liefde uit te delen. En als ze niets interessanters te doen hebben, zijn ze bereid om een paar minuten halt te houden om deze te ontvangen!

Maar dat is niet hoe het zou moeten gaan. De Hemel staat niet ter beschikking van lichtzinnige en onachtzame mensen. Op een bepaald moment en onder bepaalde voorwaarden stort hij zijn zegeningen uit, en als je niet bewust genoeg bent om ze te ontvangen, of als je ze niet kunt bewaren, is dat jammer, dan verlies je ze. Let dus op: de dagen waarop je voelt dat je een openbaring, een genade van de Hemel hebt ontvangen, probeer om die zolang mogelijk zorgvuldig te bewaren."

Omraam Mikhael Aivanhov