Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 12 maart 2018

Dagtekst van Maandag 12 Maart 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Maandag 12 Maart 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

Geef en je zal ontvangen -

"Dit is een wet van de fysica: zodra er op een plek in de ruimte een leegte ontstaat, komt er onmiddellijk iets om die leegte weer op te vullen. Deze natuurwet vindt ook toepassing in het psychische leven. Welke? Oh, er zijn er veel, maar hier is er één: wanneer je geeft, ontvang je.

Wanneer je je innerlijke voorraadkamers hebt leeggemaakt door je liefde en goede wensen aan alle schepselen te geven, komt er van boven onmiddellijk iets om ze weer te vullen. Dus, bemin en je zal bemind worden. Geef en men zal je geven. Geef zelfs wat je ontbreekt en je zult het krijgen. Verlang je ernaar verlicht te worden en weet je niet hoe je het licht kan aantrekken? Wel, dit is eenvoudig: probeer om met het beetje licht dat je bezit, diegenen te verlichten die in het duister zijn. Want op dat ogenblik zullen lichtende entiteiten van de onzichtbare wereld je van hun helderheid komen geven."


Omraam Mikhael Aivanhov