Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 29 maart 2018

Dagtekst van Donderdag 29 Maart 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Donderdag 29 Maart 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

ongeacht zijn Onvolkomenheden kan iedereen werken voor het Koninkrijk van God! -

"Niemand hoeft zijn fysieke of psychische tekorten als voorwendsel te gebruiken om zich te laten gaan en een middelmatig leven te lijden. Zelfs het meest misdeelde wezen heeft de mogelijkheid om een hoger bewustzijn te bereiken dat hem in staat zal stellen te werken voor het welzijn van de mensheid. Sommigen zullen zeggen: “Maar dat is niet mogelijk! Ik ben niet verlicht, ik ben niet wijs en evenmin machtig. Wat kan ik dan doen voor het welzijn van miljarden mensen?” 

Uiteraard kan je niet van vandaag op morgen het Koninkrijk Gods op aarde verwezenlijken. Maar zodra je denkt aan het Koninkrijk Gods, zodra je het wenst, leid je je krachten en energieën in die richting. Dit werk zal in de eerste plaats zijn uitwerking op jezelf hebben: je zal jezelf verheffen en veredelen. En aangezien niets zonder gevolgen blijft, zal je uiteindelijk op een of andere manier de mensen om je heen gunstig beïnvloeden. In ieder geval kan je je in de ogen van de Hemel op geen enkele manier rechtvaardigen om niets te doen."

Omraam Mikhael Aivanhov