Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 15 maart 2018

Channeling nr. 37 Door Raphaël, de Elohim en Isoritas de buitenaardse, / 10-03-2018 / via Margreet de Carpentier


Channeling nr. 37
Door Raphaël, de Elohim en Isoritas de buitenaardse,
 10-03-2018  / via Margreet de Carpentier

De mensen worden steeds bewuster. De mensen die bewust zijn zullen samen met de buitenaardsen de wereld vrediger maken met hun werk. Het werk dat ze vaak onbewust in de nacht doen. Ieder mens gaat onbewust in de nacht uit zijn of haar lichaam en krijgen dan hun lessen. Bij de één komen de lessen aan en bij de ander niet, het is net als op de scholen in uw wereld. Mensen die bewust zijn van ons en van de buitenaardsen die kunnen flarden herinneren van wat zij tijdens die uittreding meemaakten.

Het komt, wij zeggen het nogmaals, de vrede die komt. Er wordt zo hard gewerkt door ons en door de lichtwerkers op aarde. Zelfs door de nieuwste tijd kinderen zo jong als dat ze zijn, onbewust, en het komt over in het onderbewuste bij de andere mensen. Dan hebben wij het weer over de wifi, de wifi die iedereen op zijn hoofd heeft, die in verbinding staat met het onderbewuste van de mens en op deze manier alles opvangt. Op deze manier zal iedereen op de aarde een hoger bewustzijn krijgen. Zij gaan andere voeding tot zich nemen, eten minder vlees, gaan bewuster met voeding om en zij laten zich minder voeding voorschotelen door de fabrikanten.


Bewust zijn is héél belangrijk. U mag ook weten dat wij om u heen zijn, er is geen mens uitgezonderd. Vraag om hulp, laat ons niet toekijken hoe u zo alleen worstelt. Vraag ons om hulp. Via Margreet kunnen wij dat niet genoeg vertellen, vraag ons alstublieft om hulp. Wij staan klaar in grote rijen, in colonnes. Denk niet dat u alleen maar hulp krijgt van die twee helpers die altijd om u heen zijn. Nee, Als u honderd energieën, zelfs duizend energieën nodig heeft op een bepaald moment om u te helpen dan zijn ze aanwezig. Vertrouw daar op, vertrouw en durf u aan ons over te geven.

Wij vertelden het al eerder, vertrouwen, overgave en intuïtie. Dat zijn de drie pijlers van het leven. Als u die drie pijlers kan toepassen, u kunt u overgeven, u heeft vertrouwen en u gebruikt uw intuïtie, zover als dat het mogelijk is, is uw leven een heel stuk makkelijker te leven. Laten we zeggen dat dit 60 procent scheelt, dat is veel, heel veel.

De mens is gewend om het zichzelf moeilijk te maken. De mens is gewend om zichzelf overal druk over te maken. Er zijn te veel cursussen waar de mensen veel leren wat onnodig is. U mag terug gaan naar de basis. U hoeft niet op uw knieën, niet voor ons. U staat gelijk aan ons, wij zijn uw gelijken en wij zijn paraat om u te helpen, te helpen met uw problemen. Vraag alstublieft, vraag voor u zelf. Eerst u en dan die ander. Ook dit blijven wij herhalen. Eerst u, eerst u in uw kracht en daarna pas voor die ander. Als u goed in uw vel zit kunt u nog beter voor die anderen zorgen. Wees positief egoïstisch. Wij hebben het niet over egoïsme. Positief egoïsme is goed voor uzelf zorgen. Onder andere, als iets niet uitkomt néé leren zeggen, dit is belangrijk voor u om dat te leren.

Leer ook omgaan met emoties. Vele generaties die nu leven op deze aarde hebben geleerd dat ze niet mogen huilen. Huilen is belangrijk voor een mens. Kijk naar een klein kind, het huilt als het verdriet heeft, het is blij als het blij is en het is boos als het boos is.

Men denkt in uw maatschappij dat u altijd lief moet zijn, we mogen van onszelf niet boos zijn en het niet uiten. Want dan vind men u niet zo aardig meer, dan bent u bang dat u mensen kwijt raakt. Laat de emoties komen zoals het komt. Als u een emotie niet tegen kan houden, bijvoorbeeld van een boosheid naar iemand toe en het gebeurd vanuit die eerste één tiende seconde dan is het goed. Degene die tegenover u zit zal schrikken, schrikken van de woorden die u zegt. Zij zullen inzichten krijgen en als zij u verlaten door uw woorden dan is de vriendschap toch al niet zo als het hoorde. Probeer dan diegene los te laten en niet tegen alles in de vriendschap vast te houden, dat kost energie.

Kijk naar uw trein, er stappen mensen uit en u blijft zitten. Degene die niets meer aan u toe kunnen voegen die zullen uitstappen en mag u, loslaten, Ja, dat loslaten heeft Margreet ook moeten leren zoals iedereen dat mag leren. Heb geen last van verlatingsangst want dat is de boosdoener, verlatingsangst. Angst dat u eenzaam wordt, heb daar geen angst voor. Er zijn genoeg mogelijkheden om onder de mensen te komen. U hoeft niet alleen in uw huis te zitten. Kijk om u heen en durf open te zijn naar andere toe dan zijn zij dat ook. Niemand hoeft eenzaam achter de geraniums te zitten. Dat is soms onbewust, door de opvoeding, zelf gekozen. Neem uzelf onder de loep en als u bij één van die personen hoort ga dan desnoods in de weekkrantjes kijken wat er in uw buurt te doen is. Er zijn overal in de buurthuizen koffieochtenden om elkaar te leren kenen. Heb geen angst om contact te maken met een ander, blijf niet eenzaam in uw huis zitten en niet alle activiteiten kosten geld. Er zijn activiteiten die weinig tot niets kosten. In dit gebouw waar wij nu verblijven hebben ze de lange eettafel, daar kunnen de mensen tegen kostprijs samen aan een lange tafel eten en kennis met elkaar maken.

Dáárvoor wordt dat georganiseerd, daar zetten deze prachtige mensen zich voor in. Om de mensen uit de buurt kennis met elkaar te laten maken zodat ze de gelegenheid hebben om vriendschappen te sluiten. Ga die soort dingen durven, wees niet eenzaam maar wordt samen één.

Velen van u passen het al toe en schenken een beetje aandacht aan de mensen die het moeilijk hebben in hun omgeving, bijvoorbeeld alleen zijn komen te staan of eenzaam zijn. Een lach naar iemand doet al zo veel, een groet doet meer dan dat u denkt. Zo hebben deze mensen toch al het gevoel dat zij er een beetje bij horen. Mensen hebben mensen nodig.

Er wordt geroepen, mensen zijn kuddedieren. Ja, u bent een kuddedier. U hoort in groepen bij of met elkaar te leven, eensgezind en zonder naar elkaar te wijzen. Aan iedereen mankeert wel iets maar weet, als u wijst dan wijst u met uw wijsvinger en er zijn dan drie andere vingers die naar uzelf wijzen. Hou daar rekening mee.

Ga kijken waarom iemand is zo als hij is, vaak zijn ze zo vanuit een opvoeding of vanuit een trauma uit hun leven want er gebeuren nog steeds trieste dingen. Gelukkig komt er steeds meer in de openbaarheid.

We leven in de jaren van de veranderingen, grote veranderingen, veranderingen zijn er over de hele wereld. Wereldwijd komen de vrouwen die betast zijn er mee naar buiten, als een trotse vrouw die het durft te vertellen. Er zal nog veel meer naar buiten gebracht worden, ook vanuit de regeringen. Die kloppen in veel gevallen ook niet. Ze graaien net als de grote heren van de fabrieken. Er is nog een te grote graaicultuur. De burgers zullen het niet meer gaan accepteren, zij zullen in opstand gaan komen zodat de armoede kan gaan afnemen. Er is op de wereld geld en eten genoeg voor iedereen.
Vooral in die grote paleizen, in die arme landen waar geen eten is en te kort aan onderdak, is een hoop geld en wordt er veel eten verspild.

Alstublieft laat af en toe uw gedachten met liefde over de wereld gaan en u weet dat gedachtekracht sterk is waar u zoveel mee kan bereiken.
U kan uzelf met uw gedachten maken en breken. Ga uzelf via uw gedachten herbouwen en ook de wereld. Positief, stuur positieve gedachtes naar de wereld om u heen. Als u negatieve gedachtes stuurt dan houdt u alles in stand, dan houdt u de negativiteit in stand dan creëert u een goede voedingsbodem. Laat daar niet de negativiteit op groeien maar positiviteit. Stuur met uw gedachten wijsheid naar de regeerders in de landen, stuur wijsheid naar de burgemeesters. Stuur wijsheid naar de mensen in de parlementsgebouwen. Een paar seconden is al genoeg. Hoe meer mensen dit doen hoe sterker en groter het wordt. Men zal daar op een gegeven moment niet meer omheen kunnen.

Deze channelingen gaan de hele wereld over, zij worden al over de helft van de wereld verspreid en gelezen. Ze kunnen in alle talen vertaald worden via de blog waar Margreet het opzet. Door het advies van iemand anders en zij is daar blij mee. Alles mag allemaal naar buiten komen.

Ga en blijf simpel denken, simpel in uw daden, doe niet zo moeilijk. U hoeft niet allemaal gebedjes te bidden om ons te vragen om hulp. Het wordt door nog te veel mensen gedaan en het wordt nog steeds aangeleerd op de cursussen. Margreet noemt ons jongens, Jongens alsjeblieft, willen jullie dit, mag dat gebeuren. De vragen worden niet altijd gehonoreerd op het moment zelf. Wij hebben overzicht, wij hebben overzicht over uw blauwdruk, wij hebben overzicht over uw leven. Als u terug kijkt na een paar weken, maanden, een halfjaar of misschien wel over een jaar pas dan bent u toch geholpen en waarschijnlijk niet op de manier waar u het op had verwacht maar op een andere manier.

Wij doen er alles aan om u in uw energie omhoog te tillen, wij doen er alles aan om u geestelijk te helpen. Op dit moment zijn er hier velen, velen lichtwezens aanwezig, er zijn hier velen buitenaardse healers aanwezig. Om u te helpen, om u bij te staan zodat u zich beter gaat voelen, zodat u doordat u zich beter gaat voelen wijsheden naar buiten kan brengen. Durf kwetsbaar te zijn want in uw kwetsbaarheid zit uw kracht. Als u kwetsbaar durft te zijn tegen een ander dan durft die ander het ook en hoeft u geen schone schijn op te houden, dan komen er prachtige gesprekken en kan u elkaar tot steun zijn.

Luisteren naar elkaar doet al zo verschrikkelijk veel, is al zo genezend.
Het moeilijkste van alles is om eerlijk te zijn tegenover uzelf, om eerlijk te zijn over wat u werkelijk voelt, of denkt of misschien verkeerd doet. Het moeilijkste is om te kijken hoe u het beter zou kunnen doen. Dat is het aller moeilijkste naar je zelf te kijken, daar heeft ieder mens op aarde moeite mee. Ja ook Margreet heeft daar nog moeite mee, u bent mens en geen engel. Als u het toepast en eerlijk durft te zijn, en uw mond durft open te doen om ongerechtigheden. Dan gaat het er heel anders uitzien alleen al in uw omgeving.

Net zo als u in het boek namen mag schrijven om via Margreet, die dat samen met ons doet, huizen te zuiveren en in het licht te zetten. Alle huizen en gebouwen die in het licht staan verbinden zich met elkaar boven aarde als een spinnenweb met licht stralen van het ene huis naar het andere huis. De wereld wordt dus langzaam maar zeker lichter. In de aarde met de leylijnen en ook, met de bovenaardse licht lijnen.

Er was een vraag en Margreet is er voor gaan zitten om een hele stad te zuiveren en in het licht te zetten, licht te zetten, dat is niet mogelijk. Dat is misschien toekomst, die sluier lichten wij nog niet op.

Ongeveer 2 jaar geleden heeft Margreet aan een groepje mensen verteld dat er via haar codes werden geplaatst bij mensen. Zij wist toen nog niet wat zij exact deed. Nu is zij er achter gekomen dat deze mensen al een innerlijke code hadden die in verbinding staat met buitenaardse planeten. Wat zij onbewust al twee jaar deed, de codes die de mensen al hadden, activeren. Dit zetten wij nu even recht, zij wist dit niet. Margreet wist alleen dat het iets met codes was en omdat zij iets open moest draaien dacht zij dat die geplaatst werden. Deze codes brengen u dichter bij de buitenaardsen en de buitenaardsen dichter bij u.

Géén angst, positiviteit strooi dat rond met gulle handen, met gulle woorden en gedachten. Als iets niet klopt durf het te zeggen, durf het aan te gaan.

Zorg goed voor uzelf, héél goed voor uzelf. Iedereen is uniek en iedereen is een prachtig mens en zorg voor uw omgeving.
Alles zal zich als een olievlek uitbreiden.

Raphael met de groep, Isoritas met zijn buitenaardse healers en de kleine Aardwezentjes.


Is mijn blog waarop u ook de vlogs kunt vinden.