Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 maart 2018

Blossom Goodchild - Channeling met De Federatie van Licht - 17 maart 2018


Blossom Goodchild
 - Channeling met De Federatie van Licht -

17 maart 2018

Blossom: Goedemorgen. Ik voelde me vanmorgen erg duizelig en toch ook, onzeker of dit gewoon de krankzinnige weersveranderingen zijn of, de Hogere Energieën die binnen komen ... of ... wilde je echt 'door mij heen spreken' wat je voor een bepaalde tijd niet  hebt gedaan?

Gal.Federatie: Het is inderdaad het laatstgenoemde en met veel urgentie.
Blossom: (Ik wilde 'met veel urgentie' verwijderen ... maar dat zou niet kloppen of juist niet passen!)

Oké! Hier gaan we dan ... Ik zal het opnameapparaat klaar maken.

Dit is wat ze te zeggen hadden.Transcriptie van deze boodschap:


GFL: Groeten aan alle zielen die de tijd nemen om naar deze waardevolle opname te luisteren. Waardevol in die zin dat we willen dat de geest tot rust komt, met betrekking tot alle mogelijke scenario's en, met betrekking tot De Event ... dat zich als een wild vuur over jullie internet verspreidt ... zouden we zeggen.

Lieve zielen ... ten eerste, wees niet bevreesd. Verwijder ALLE denkbeelden van op angst gebaseerde mentaliteit. Want, wanneer inderdaad deze gebeurtenis ... arriveert / optreedt ... zullen jullie onmiddellijk herkennen dat het helemaal niet nodig is om bang te zijn.

De liefde, de goddelijke liefde die over jullie heen zal spoelen en jullie wezen zal binnengaan, zal alle angsten onmiddellijk verwijderen. Vragen die jullie hebben, moeten worden verwijderd. Want dit Evenement gaat niet over het onderzoeken van dit, dat en het andere en de 'wat alsen en maren'.

DEZE GEBEURTENIS IS WAAROM JULLIE IN DIT TIJDFRAME NAAR DEZE PLANEET KWAMEN.

Vele malen eerder hebben wij gezegd dat jullie zijn uitgekozen omdat jullie je hebben aangeboden en dat jullie de 'Sterkste van de Sterkste' zijn.

Jullie zijn hier gekomen om dit aan de andere kant te zien gebeuren. Wat er aan de andere kant gebeurt, is nog een andere vraag. We willen herhalen dat de Hoogste Zuiverste Energie van Liefde ... Liefde die jullie nog nooit hebben ervaren in jullie fysieke lichamen tot de naderende tijd zorg zal dragen voor alle zorgen.

Wij hebben gesproken over dat een ieder een beperking heeft binnenin hun Wezens en de tijd dat ze geactiveerd worden, zal het 'GEKENDE' toestaan ​​van wat elke ziel heeft binnen hun doel, om diegenen te helpen die verward en versuft zijn.

Ademhalen, diep ademhalen nu, tijdens en na, zal jullie onbalans in balans brengen. Want jullie zullen je anders voelen ... maar op een manier van schoonheid en vrede. Dus wat is er om bang voor te zijn, als je alle vragen eenmaal hebt laten verdwijnen?

Hoe lang hebben zovelen er naar verlangt om dit te laten plaatsvinden? Velen hebben gevoelens uit het verleden van het verwijderd willen worden uit hun positie op de Planeet, want de duistere Energieën kunnen vasthoudend zijn en iemand neerhalen, en toch, herhalen wij, zijn jullie niet de Sterkste van de Sterkste? Er is veel reden om te blijven. Veel reden om geaard te blijven en je innerlijke bestemming te vervullen.

Jullie grootste vraag is het wanneer? Wanneer zal dit plaats vinden?

Ons antwoord ... ONS antwoord voor jullie zou zijn dat wanneer de tijd aanbreekt er voorbereidende signalen zullen zijn ... voorbereidende tekenen van vele soorten. We zouden zeggen absurde regenbogen in jullie luchten ... Elektrische verschillen ... Weersveranderingen die niet in orde zijn met de normale. Iedereen zal van slag zijn van het normale ... inclusief jullie 'Wezen'.

Geliefde zielen ... terwijl opwinding zich opbouwt, vragen we jullie om je emoties in handen te nemen en niet alles wat jullie horen te horen, alles wat jullie tegenkomen op verschillende aspecten van dit Evenement, dat via jullie computers wordt gegeven, laat ze datgene wat Waarheid is niet verwarren in jullie wezen.

Vraag jezelf hoe je je voelt?

Het voertuig, de dame Blossom, waar we over spreken, zegt ons dat ze inderdaad verward en verbijsterd is. Want ze voelt zich energiek zonder vragen en is toch bezorgd dat deze 'hype' zoals zij het noemt en deze opwinding en noodzaak om van nature een diepere vorm in te ademen, gebeurt door ... eh ... van ... de ... jullie noemen ze 'e-mails'. En misschien maakt hun informatie dat zij binnenin in beslag genomen wordt door alles dat wordt uitgegeven?

HET EVENEMENT KOMT. OH JA! HET KOMT ER INDERDAAD AAN!

We kunnen niet een markering van een bepaalde datum op uw kalender plaatsen. Want jullie zijn je bewust dat er geen tijd is in de ruimte waarin wij ons bevinden. Daarom vragen we jullie om eerst kennis te nemen van je vooruitgang in jezelf ... van verandering en Hogere Energieën en verwachtingen ... en dan ... het opmerken van onvoorstelbare veranderingen in de buitenste begrenzingen ... zoals in luchten, het weer enz. Die we al genoemd hebben.

Hebben jullie niet op verandering gewacht op een schaal die het denken te boven gaat? Verandering ... gebeurt nu in jullie. Bereid jullie voor, en dat is al vele jaren het geval. En 'de tijd', we citeren de woorden 'de tijd', komt eraan, wanneer we zouden zeggen, krijgt men meer dan alleen de 'kers op de taart'.

Blijf vol verwachting ... in / als / door / of ... de Liefde die je bent.

Visualiseer ... stel je voor ... maar bovenal ... VOEL deze Pure-energieën binnengaan, via jullie planeet naar binnen en naar je Wezen.

Visualiseer ook alle wezens op jullie planeet die elkaars hand vasthouden en ademhalen als EEN.

Wij komen van een hogere plaats. Neem de leiding over jouw zintuigen. Eis jullie KRACHT op.

Weet dat jullie liefde zijn ... en binnen dit weten ... dat alles goed is. DAT is alles wat jullie moeten weten. Wees in vreugde ... want wat zal komen ... komt van de Allerhoogste ... Ik zegen iedereen in Liefde ... in dankbaarheid ... in dienstbaarheid ... en zo is het.

Galactische Federatie van Licht

Blossom:  (Ik praat dan een beetje ... wat ik eigenlijk niet hoef te doen, zie transcriptie).

Links naar channellings etc. over THE EVENT van Blossom.


en een perfect moment om de wijsheid van DE FEDERATIE VAN LICHT opnieuw te introduceren over Liefde. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss

veranker de woorden diep in je hart, en ADEM !!

Erg bedankt.

Bezoek de Aanroep 'We are the Game Changers ' opnieuw wanneer de stemming je daartoe brengt ... om de Energie zo HOOG te houden als we kunnen.

Maak elke dag een GELUKKIGE MENSELIJKE DAG   http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

De link om toegang te krijgen tot al mijn YouTubes is:

De link om toegang te krijgen tot al mijn YouTubes is hier.Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien