Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 21 maart 2018

Benjamin Fulford: De wereld staat op het punt om uit te vinden hoe verschrikkelijk de misdaden .................. / 19 maart 2018

De wereld staat op het punt om uit te vinden hoe verschrikkelijk de misdaden van de Khazariaanse maffia waren.
19 maart 2018 / Benjamin Fulford

De zuivering aan de hoogste top machtsstructuur van de V.S geheime dienst is bijna volledig, wat een veel grotere zuivering betekend is wat nu plaatsvindt, volgens Pentagon, CIA en andere bronnen. Het top leiderschap van het Witte Huis, de CIA, de NSA, de FBI, het Pentagon en andere V.S. agentschappen is nu bijna geheel samengesteld uit witte hoeden. Dit betekent dat een systematische zuivering van de lagere rangen nu mogelijk is. Het resultaat zal zijn dat in de komende maanden mensen zullen gaan ontdekken hoe weerzinwekkend de misdaden uitgevoerd door de Khazariaanse maffia werkelijk waren.

Laten we bedenken dat deze zogenaamde leiders van het Westen actief probeerden om 90% van de wereldbevolking te vermoorden. Ze zijn betrapt op het maken en verspreiden van ziektes als SARS, vogelgriep, Ebola enz. Ze zijn betrapt terwijl ze probeerden massa sterfte te veroorzaken door de verspreiding van gewas ziekten en het betalen van boeren om brandstof in plaats van voedsel te verbouwen. Ze hebben ook erg hard geprobeerd om een Derde Wereldoorlog te beginnen. Ze zaten achter de massa moordincidenten als 9/11 en Fukushima. Dit zijn allemaal bewezen feiten. Wat er zal gaan gebeuren is nu dat het grootste deel van de wereldbevolking dit te weten zal komen.

In de V.S. waren ongeveer een miljoen mensen actief betrokken in de samenzwering om 90% van hun mede Amerikanen te vermoorden en de overlevenden tot slaven te maken, volgens de Japanse militaire geheime dienst. Deze een miljoen — die pretenderen Joden, Moslims of evangelische Christenen, enz. te zijn, maar die actief Satan aanbidden — zijn op zoek geweest naar een toevluchtsoord elders op de planeet, maar zijn niet in staat geweest om er een te vinden.

Ze hebben ook geprobeerd om de planeet te verlaten, volgens zowel CIA als Pentagon bronnen. “De cabal zit vast op aarde, sinds het CERN portaal vernietigd werd,” zegt een Pentagon bron. “Wat ze beweren over CERN is correct” bevestigd een CIA bron welke toegang heeft tot geheime Antarctische bases.“De aarde is afgesloten — je kunt er niet van af en je mag er niet naar toe. De Zionistische Khazariaanse cabal is hier gevangen. Ze worden omver geworpen,” gaat de bron verder.

Om te begrijpen hoe bang de caballisten zijn, kijk eens naar deze video van Prins Bandar bin Khalid, een van de top 9/11 samenzweerders, hij pleegde zelfmoord op 12 maart met de bedoeling om zo te voorkomen dat hij voor het gerecht moet verschijnen nadat hem asiel werd geweigerd door het VK.


“Prins Bandar-Bush werd in werkelijkheid uitgeschakeld. Het was hem, niet een dubbelganger die uitgleed over een bananenschil en over de reling viel. De werkelijke betekenis van deze verklaring is dat Bandar werd geholpen bij zijn poging om de zwaartekracht te tarten. Hij werd mind controlled door een soort van geestverruimende drug. Er zal GEEN autopsie plaatsvinden,” is hoe een CIA bron het incident verklaart.

Voormalig V.S. President Barack Hussein Obama vraagt, nu hij ook geen asiel krijgt in het VK, de Japanse regering om bescherming, volgens leden van de Japanse Koninklijke familie en CIA bronnen. De Japanners werd geadviseerd door het leger van de V.S. om nee te zeggen. In ieder geval, de man Obama rekende op bescherming, Khazariaanse slaven Eerste Minister Shinzo Abe, “zal aftreden binnen de komende twee weken. Hij zit nu diep in de stront. Jullie zijn op de hoogte van het foute staal dat aan het leger van de V.S. werd verkocht. De militaire voertuigen zullen kapot gaan en niet bestand zijn tegen inkomende projectielen. Hen werd expres staal van een slechte kwaliteit verkocht. Bye-bye, Abe,” is wat een CIA bron in Azië te zeggen had over de zogenaamde beschermer van Obama.

Echter, de White Dragon Society biedt Obama misschien bescherming als hij akkoord gaat om in de Foreign Correspondents Club (de Buitenlandse Correspondenten Club) van Japan te verschijnen en de wereld de waarheid  vertelt over dingen als de Maleisische vlucht 370/17, welke zijn echte vader was, die hem aan de macht hielp, enz.

Obama zoekt een schuilplaats omdat iedereen die hem beschermde in de V.S. machtsstructuur ontslagen is, gearresteerd of vermoord. De laatste missie van V.S. staatssecretaris Rex Tillerson was om naar Kenia te gaan om de regering daar te vertellen Obama geen asiel te verlenen, zeggen Pentagon bronnen.

Tillerson zelf werd vorige week ontslagen omdat hij akkoord ging met de gepatenteerde valse cabal claim dat Rusland gifgas gebruikte om dissidenten in het V.K. te vermoorden, zeggen de bronnen. Eerste Minister Theresa May van het V.K., President Emmanuel Macron van Frankrijk, en Bondskanselier Angela Merkel van Duitsland onthulden vorige week allemaal hun verwantschap aan de cabal door mee te gaan in het laatste geef Rusland overal de schuld van programma.

De werkelijke reden dat Sergei Skripal werd vergiftigd was omdat hij op het punt stond bewijs te verschaffen waarmee Hilllary Clinton en de Democratische Partij van de V.S., werden gelinkt aan pogingen om V.S. President Donald Trump verdacht te maken, zeggen Russische FSB bronnen.


Een klokkenluider bij Google, zegt ondertussen dat Google het “Russische agent” label heeft gebruikt om te proberen journalisten en klokkenluiders te verbannen die tegen hun mind-control plannen zijn.

De hierboven genoemde CIA bron met toegang tot Antarctische basis heeft ondertussen veel meer esoterische uitleg voor het hysterische uithalen naar Rusland door de cabal. Volgens hem, heeft de Russische President Vladimir Poetin drie “sterrenpoorten” afgesloten welke zich in Syrië bevonden. “Poetin is de baas over deze sterrenpoorten daar en dit was waar de cabal werkelijk beu van is. Hij staat niet toe dat de poorten worden gebruikt om te ontsnappen aan Judgment Day (de dag van het laatste oordeel),” zegt hij.

Zoals gewoonlijk met dit soort X-files informatie, schrijf ik wat de bronnen me vertellen en laat ik leiders voor henzelf bepalen wat er werkelijk aan de gang is. Alles wat ik kan bevestigen is dat de planeet zeer zeker onder quarantaine staat.

In ieder geval, nu dat Tillerson en zijn vertegenwoordiger Steve Goldstein ontslagen zijn is de nieuwe Staatssecretaris Pompeo bewapend met kennis over CIA operaties, overzee gegaan een “zelfs nog verdergaande” zuivering van het Departement van Staten zeggen Pentagon bronnen. De FBI en het Congres van de V.S. onderzoeken ook criminele activiteiten door het Departement van Staten en zijn voormalige hoofd John Kerry, voegen de bronnen toe.

De CIA zelf ondergaat een belangrijke zuivering nu het onder controle staat van het leger van de V.S. “De nieuwe CIA directeur Gina Haspel, is een gevreesde speurder wie nu de Bush factie, neocons en andere verraders zal wegzuiveren,” zeggen de Pentagon bronnen. Hier is wat een CIA collega te zeggen heeft over Haspel: “Ze is stil en onopvallend — niet uitgesproken of met een grote mond. Haar ogen zijn gericht en intens. Ik voelde een hoogst intelligente vrouw die haar werkelijke missie voor zichzelf houdt.” Deze bron zegt dat ze waarschijnlijk haar scalpel mee zal nemen naar de CIA “black sites” welke drugs verhandelen, wapenhandel buiten de boeken, geld witwassen en die soort dingen.

De FBI en het Departement van Justitie zullen ook zuiveringen gaan zien van cabal werknemers, zijn meerdere bronnen het over eens.“het ontslag van Deputy FBI Directeur Andy McCabe is pas het begin, als er koppen zullen rollen met een FEMA order voor 16.000 guillotine snijplaten,” verklaarde een Pentagonbron veelbetekenend. Waarschijnlijk verwees hij naar de breed gerapporteerde guillotine order door de cabal, waarschijnlijk voor gebruik tegen Amerikanen.

Een andere reden voor de woede tegen de cabal binnen het leger van de V.S. en de agentschappen zijn de 800.000 kinderen die elk jaar als vermist werden opgegeven in de Verenigde Staten (volgens het Nationale Centrum voor Vermiste en Geëxploiteerde Kinderen). Als contrast, China, met een vier keer grotere bevolking, heeft 20.000 kinderen die elk jaar vermist worden, volgens het Departement van Staten van de V.S. Dit betekent dat V.S. kinderen 160 keer vaker dan Chinese kinderen verdwijnen. Terwijl er een hoop van de vermiste kinderen worden gevonden, verdwijnen er velen voor altijd. Er zijn meerdere insiders die getuigd hebben dat ze werden verkracht, vermoord en opgegeten door caballisten.


Om voor eens en voor altijd met deze verschrikkelijke geheime overname van de Verenigde Staten door de moordzuchtige cabal, af te rekenen, roept het leger van de V.S. vele gepensioneerde generaals en officieren op in actieve dienst, zeggen Pentagon bronnen. Tussen deze nu terug in actieve dienst bevinden zich Mike Pompen, speciaal raadslid Robert Muller en vele anderen, zeggen de bronnen.

Er zijn nu overal tekenen te zien dat de Khazariaanse caballisten nu eindelijk voor het gerecht komen. Deze schrijver heeft lang aangedrongen op een Zuid Afrikaanse stijl waarheid en verzoening, maar het lijkt er op dat dit niet zal gebeuren voor velen aan de top van deze geheime machtsstructuur. Hun misdaden zijn gewoon te verschrikkelijk.

In een laatste aantekening, CIA bronnen vertellen ons dat Elon Musk van Tesla Motors een witwasagent is voor het Pentagon. Dat verklaart misschien een hoop van de vreemdheid die dat bedrijf omhuld, zoals de verslagen van meerdere bronnen dat het Musk was die werkelijk achter de Noord Koreaanse raketcrisis zat. Het betekent dat het Pentagon, via Musk en Tesla Noord Koreaanse Nucleaire raketten gebruikte als een onderhandelingsgereedschap bij de onderhandelingen met China. Het laatste nieuws is dat Tesla personeel huurt van de satirische nieuws site Te Onion voor een soort van geheim project.


Deze dagen is het natuurlijk moeilijk het verschil uit te leggen tussen de verslagen van de Onion en wat de zogenaamde mainstream media bedrijven als CNN verslaan. Misschien dat het Pentagon van plan is om de laatste restjes van de geloofwaardigheid van de Khazariaanse gezamenlijke media op te ruimen door hen onder Onion management te zetten. Zoals het gezegde gaat: “soms is de waarheid vreemder dan verzinsel.” We gaan rare tijden tegemoet maar het ziet er uit alsof het een positieve soort van raar zal zijn.


Vertaling: Lia