Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 23 maart 2018

ADHD is een "FAKE" ziekte, uitgevonden door Big Pharma om kinderen te drogeren voor hun eigen gewin. / door Vicki Batts /1 maart 2018

ADHD is een "FAKE" ziekte, uitgevonden door Big Pharma om kinderen te drogeren voor hun eigen gewin.
door  Vicki Batts / 1 maart 2018


(Vicki Batts) ADHD, of Attention Deficit Hyperactivity Disorder, is alomtegenwoordig in het Amerikaanse klaslokaal, daar is weinig discussie over. Volgens  CDC-statistieken uit 2012 was bij 11 procent van de kinderen in de leeftijd van vier tot en met 17 op een gegeven moment de diagnose ADHD gesteld. Met meer dan zes miljoen kinderen gediagnosticeerd, is het moeilijk om je niet af te vragen: is deze aandoening een echt probleem?


Zeker, sommige kinderen worstelen ermee om de aandacht bij de les te houden tijdens school - maar betekent dit dat er een echt probleem is met het kind? Misschien is het meer een indicatie van een samenleving die kinderen gewoon niet meer kind laat zijn. Als je ooit hebt ontdekt dat het denkbeeld dat kinderen liever buiten spelen dan achter een bureau zitten, "kapot" is en medicatie nodig hebben, een beetje moeilijk te verteren is, dan heb je misschien gelijk.

Joe Jarvis schrijft voor The Daily Bell en legt uit dat er bewijs is dat ADHD niets meer is dan een nepziekte. Zoals Jarvis opmerkt, zijn twee staten met enkele van de hoogste aantallen gevallen van ADHD Arkansas en Kentucky.

Meer lezen >>>