Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 26 maart 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 25 Maart / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
25 Maart / via Shelley Young


Vindt u dat u zich beledigd voelt als anderen u vertellen wat u moet doen? Dit is een zeker teken van je eigen evolutie.

Je hebt hard gewerkt om je weg te vinden naar je eigen goddelijkheid en het volledige vermogen om naar voren te treden als de bekrachtigde schepper van je levensuitdrukking. Je bent uit de illusie van machteloosheid in je authentieke kracht verschoven. Je ziet jezelf nu als een soeverein wezen dat niet alleen volledig in staat is om je eigen levensuitdrukking te leiden, maar ook om te pionieren in gloednieuwe energieën en ongekende mogelijkheden. Je vrijheid van zelfexpressie is van het allergrootste belang om de agenda van je ziel te eren.

Wanneer een ander je vertelt wat je moet doen, suggereert dit dat je zelf niet daartoe in staat bent. Het voedt de zaden van angst en twijfel, wat kan resulteren in stagnatie. In het ergste geval kan het je wegleiden van de ervaringen die je ziel wenst te hebben, als je je kracht weggeeft aan andermans meningen. Het plant de suggestie dat je niet weet wat je doet, en dat is ongelooflijk ontkrachtend. Als verlichte mensen zijn jullie ongelooflijk opmerkzaam en toegewijd. Je wilt geen fouten maken en daardoor kun je gemakkelijk tot stilstand komen als je geen goed ontwikkeld vertrouwen hebt in je eigen goddelijke vermogen.

Om alle redenen die we zojuist hebben genoemd, is het net zo schadelijk om je eigen mening en voorkeuren aan een ander te geven, zoals advies over hoe je je eigen levensuitdrukking kunt leiden. Natuurlijk kun je altijd advies geven als jou om je mening wordt gevraagd, maar echt krachtige richtlijnen moeten mensen altijd wijzen op het contact met hun eigen innerlijke meesterschap.

Als je niet weet wat de zielsagenda van een ander is - wat ze willen ervaren, helen, bijdragen en ontdekken - ben je gewoon niet gekwalificeerd om hen specifiek te vertellen wat ze moeten doen. Als je blijft aandringen op wat een ander zou moeten doen, zal het uiteindelijk eindigen met het feit dat ze je moeten afwijzen (of op zijn minst aanzienlijke ruimte tussen hen en jou creëren) om zich te concentreren op het eren van hun eigen goddelijke pad en zelfbeheersing.

Er is niemand meer gekwalificeerd om jouw levensuitdrukking te laten zien dan jij. Anderen kunnen alleen advies geven via het filter van wat het beste zou zijn voor hen en hun eigen levensuitdrukking. Sta niet toe dat anderen jou aan je eigen meesterschap laten twijfelen. Ondersteun anderen door hen aan te moedigen om verbinding te maken met hun eigen innerlijk weten en hart geleid geleidingssysteem.

Op het moment dat je je meer in je eigen meesterschap zult verdiepen, zul je merken dat de meningen van anderen je steeds minder beïnvloeden, en kun je ze gewoon bedanken voor hun liefde en bezorgdheid en doorgaan op wat voor jou het beste is. Je belichaamt acceptatie en laat toe, zowel voor jezelf als voor anderen.

Het is de collectieve energie van elke ziel die beslist hoe zij wil schijnen, wat leiden is, en de grote verschuiving op jullie planeet zal blijven leiden en die jullie in zal staat stellen om allemaal de vreugde te ervaren van het ervaren van je hoogste levensdoel en expressie.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl