Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 maart 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /16 Maart / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
16 Maart / via Shelley Young


Dierbaren, is jullie vertrouwen wat roestig? Hebben jullie moeite om lang genoeg in de stroom te blijven om de magie te laten gebeuren? Begin je goed met overgave en val je weer snel in angst en twijfel?

Naar het diepe, onwankelbare geloof en vertrouwen gaan, is meestal het meest uitdagende voor het verlichten van menselijke wezens. De meesten van jullie hebben een ongelooflijk goed ontwikkeld geloof - je hebt een absoluut vertrouwen en innerlijk weten van het goddelijke dat bestaat voorbij jullie geïndividualiseerde ervaring van het zelf. Het is niet het bestaan ​​van iets dat groter is dan dat waar je mee worstelt, het is het idee dat iets groters niet alleen van je houdt, maar ook liefdevol en consistent voor je verschijnt.

We begrijpen dat het moeilijk is te vertrouwen in het onzichtbare wanneer je in het rijk van de lichamelijkheid bent. Het bewust besluiten om met geest te werken, creëert de brug om je het bewijs te leveren dat je nodig hebt. Begin met het vragen aan je gidsen om je te leiden. Vraag om tekenen en als je ze ontvangt, eer je ze voor wat ze zijn. Vraag om de volgende stappen te zien, of voor de geest om de weg te wijzen.

Wees bereid je eigen waardigheid te aanvaarden en wees bereid om te ontvangen. Wees consequent in je overgave en wees bereid om lang genoeg eraan vast te houden om te zien waar je naartoe gaat. Hoe meer je ervoor kiest om bewust met jouw team onzichtbare helpers samen te werken, hoe meer resultaten je zult zien. Met deze resultaten zul je tastbaar de liefde en steun ervaren die er altijd voor je is, waardoor jou vertrouwen verder zal toenemen.

Waarom begin je niet met een vertrouwensjournaal bij te houden? Begin actief met geest te werken (dit is net zo eenvoudig als vragen om hulp aan je innerlijke stem) en schrijf alle tekens op die je ziet. Blijf op de hoogte van jouw resultaten. Dit zal zeer nuttig zijn om naar terug te kijken als je ooit terug glijd in angst en twijfel. Vier je successen en de magie die overal om je heen aanwezig is! Terwijl je dat doet, ontwikkel je je eigen vaardigheid van vertrouwen, zowel in jezelf als een geautoriseerde schepper, en ook in een Universum dat je aanbidt en dat jouw op alle manieren wil helpen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien