Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 15 maart 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 14 Maart / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
14 Maart / via Shelley Young


Waarom neem je niet één ding - één probleem dat je hebt - en geef het Over. Geef het aan God om voor je te zorgen. Geef het over om te worden opgelost en val niet in de verleiding om het terug te nemen voordat het dat is. Geef het over en laat het echt los.

Als je goed oplet wanneer je dat doet, zul je merken dat je je meteen lichter voelt. Je zult de energiewijziging rondom het probleem meteen voelen. Je zult een verlichting van de last voelen, om zo te zeggen, wat jouw indicator is dat het met succes is overgegeven, en al in de energieën komt die een oplossing kunnen brengen. Je hebt toegestaan ​​dat het wordt overgebracht naar het rijk waar onzichtbare goddelijke oplossingen, ook bekend als wonderen, kunnen voorkomen.

Er is nooit een reden om het alleen te doen, Dierbaren. Is het niet de tijd om de eindeloze ondersteuning die je beschikbaar hebt te onderzoeken en te gebruiken?

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl