Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 1 februari 2018

Tweede interview met Paul 31 januari 2018 / Lilian Ferru


Tweede interview met Paul
31 januari 2018 / Lilian Ferru  Productions

  
Lieve mensen,

Paul: 'Rustig aan!'

Het eerste spontane interview met Paul riep een aantal vragen bij de kijkers op. Als de Lichtwezens tijdens de healing niet iets wegnemen, wat doen ze dan? Het is nog mooier dan ik dacht: in verbinding met liefde lossen de dingen gewoon op. En toch is het soms lastig om precies te duiden wat Paul bedoelt. En ook weer niet, want het gaat niet om begrijpen, maar om de ervaring. Woorden kunnen nooit beschrijven wat er werkelijk tijdens een healing gebeurd, laat staan de impact ervan. Dit gaat voorbij taal in dimensies van ons bewustzijn waar we slechts een glimp van kunnen opvangen. Het is zoveel grootser dan wat we ook maar vermoeden.

Een gesprek met Paul is luisteren met je zintuigen, met een open mind en open hart.  Het is ook zoeken, puzzelen, doorvragen, totdat hij aangeeft dat het genoeg is. Dit tweede interview gaat over de lange weg, en de vele ervaringen, die wij als mens bewandelen om volledig op te gaan in de Bron. Het heeft geen zin om je te haasten. Het is de blabla, de angst, het gedoe, dat ons weerhoudt om ons te herinneren dat liefde het allerbelangrijkste én het enigste is.Dit gesprek gaat over Lichtwezens, de kleine vonkjes en de grote stralen, de zeven dimensies, en weten wie jij bent. En ook over ruimteschepen met grote woonkamers en ramen met uitzicht op de sterren. Een interview met een man van weinig woorden, maar met een groot geschenk in zijn hart.Liefs Lilian