Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 12 februari 2018

Live Kryon Channeling 186: Multidimensionaal worden. 1 / Canada 11 november 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 12 februari 2018

Live Kryon Channeling 186:
Multidimensionaal worden. 1
Deze live channeling werd gehouden in Montreal, Canada
11 november 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 12 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Montreal, Canada.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik zit op dit moment voor een esoterisch publiek en het onderwerp voor de gehele dag was en is multidimensionaliteit. Jullie ontdekken dingen die voor velen van jullie ongelooflijk zijn. Helemaal op basisniveau en in de kern van de zienswijze van de mensheid komt er verandering aan. Het is prachtige verandering die soms moeilijk te bevatten en voor te stellen is, maar als jullie er goed naar kijken is het werkelijk een verandering die jullie uit het duister vandaan brengt.

Ik wil in deze boodschap even teruggaan naar dingen die ik in het verleden heb gebracht en daarna wil ik bij jullie enkele dingen introduceren waarover ik nog nooit heb gesproken. Dit is de tijd hiervoor. Waarom zou dit de tijd hiervoor zijn? Omdat, lieve mensen, jullie hier naartoe kwamen en dit lezen. Wij zijn hier als multidimensionale energieën en entiteiten om jullie zoveel te leren als jullie kunnen begrijpen over deze opwaardering.

Meer lezen >>>