Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 6 februari 2018

Kryon Boek 6: Voorwoord en Hoofdstuk 1.7 / Banff, Alberta, Canada / Lee Carroll / Geplaatst: 6 februari 2018

Kryon Boek 6:
Voorwoord en Hoofdstuk 1.7
Banff, Alberta, Canada
Lee Carroll
Geplaatst: 6 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Genezers in deze zaal en die dit lezen, letten jullie op? 

Ieder van jullie is een absolute krachtbron voor verandering van deze planeet! Waarom brengt Spirit jullie deze boodschap? Omdat de toekomst van de planeet onzeker is maar naar balans wordt gebracht door jullie werk. Jullie staan op het punt van iets verbazingwekkends en jullie gaan jullie plaats innemen in de zetels in de gouden kamers om het verschil te maken - en jullie kunnen dat gewoonweg niet negeren. 

Nu kunnen enkelen van jullie het misschien begrijpen als wij zeggen dat jullie geëerd worden. Als jullie aan de voeten van Kryon zitten in een situatie als deze, zijn jullie voeten door Kryon gewassen! Wij zitten hier met onze schaal geheiligd water - onze vreugdetranen voor jullie - en wassen elke voet en houden van ieder van jullie door je namen te noemen. “Wij  weten wie jullie zijn! Er wordt inderdaad innig van jullie gehouden!”

Er wordt zelfs van degenen die dit niet geloven gehouden! Mogen de zaden vandaag geplant zijn. Zelfs bij degenen die hier vandaan gaan en niet begrijpen, zodat op een dag als je tijd daar is en hun levens ervoor klaar zijn, dit alles komt opborrelen en zij de liefde zullen voelen die vanavond in hun levens is gebracht.