Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 2 februari 2018

Kryon Boek 6: Voorwoord en Hoofdstuk 1. 5 / Banff, Alberta, Canada / Lee Carroll / Geplaatst: 2 februari 2018

Kryon Boek 6:
Voorwoord en Hoofdstuk 1. 5
Banff, Alberta, Canada
Lee Carroll
Geplaatst: 2 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Channeling.
Nu gaan wij jullie wat informatie over channeling geven. Wij willen jullie wat onderscheidende regels geven. Het zou vreemd en onlogisch zijn als Spirit jullie onderscheidende regels over zichzelf zou geven en daarom nemen wij deze uit een wijze, menselijke bron - een die gepubliceerd is en die voor jullie beschikbaar is, zoals mijn partner weet. Het is onze samensmelting die deze informatie mogelijk maakt. Dit is wat wijze mensen hebben te zeggen over channelers en het is een goed advies.

(1) Er zal altijd bruikbare informatie voor iedereen zijn. Hoed je voor het kanaal dat bruikbare informatie geeft voor alleen maar enkelen, of jullie vertelt dat het alleen maar voor een bepaalde groep met een opeenvolgend nummer is. Het moet bruikbaar zijn voor de hele mensheid, ieder mens. Let hierop. Dit is een onderscheidingsgebied waarin je kunt weten of de waarheid gesproken wordt.

(2) De boodschap moet verheffend zijn. Kijk uit naar een bekrachtigende boodschap - niet een van angst, niet een die je klein houdt, niet een die wil dat je angstwekkende acties moet maken of je moet verstoppen - maar een bekrachtigende boodschap! Let daarop!