Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 15 februari 2018

Je hoort eerst van jezelf te houden. Voor liefde je kan leiden. / 13/2/18 / Luc van Ewijk

Je hoort eerst van jezelf te houden. Voor liefde je kan leiden.
13/2/18 / Luc van Ewijk

Om van andere te houden, mag je eerst te leren om van jezelf te houden. Heb jezelf lief voor je een ander lief hebt.

Wees aardig voor jezelf. Laat jezelf behandelen zoals jij ook andere wilt behandelen. Streef niet naar perfectie. 

Fouten maken leert je juist dingen. Je krijgt steeds meer puzzelstukjes. En je puzzel wordt compleet. Je voelt je ook verbonden met jezelf. Omdat je weet hoe je dat doet. 

Blijf bij jezelf altijd. Blijf bij je gevoel. En leer er mee door de wereld te lopen. En pak de inzichten die je krijgt. Het zijn cadeautjes van het universum. En ze zijn er om open te maken. Zodat je er de vruchten van plukt. 

En verder geniet van je reis. Je mag ook nog zo nu en dan plezier maken. Het voordeel daarvan is dat het loslaten in de hand werkt. Want dat doe je dan automatisch. 


Je bent sterker dan je denkt. En je kunt ook veel meer dan je vermoed. Als je het maar op durft te graven. En te laten zien aan de wereld. 

Je talenten tot stand brengen. Doen wat je gelukkig maakt. Betekend dat je van jezelf houdt. Omdat jezelf niet laat belemmeren door angst. Maar laat leiden door liefde.