Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 9 februari 2018

Het nieuwe als een bergtop / 6/2/18 / Luc van Ewijk

Het nieuwe als een bergtop
6/2/18 / Luc van Ewijk


De chaos van het verval. Het oude is je aan het verlaten. Terwijl het nieuwe zich probeert meester van je te maken. 

Een dans tussen remmen en doorgaan. Waarbij je vooruit wil gaan. Maar de energie wil zich verhogen. En daarvoor gaat alles wat je niet meer dient op retour naar buiten, dat mag je loslaten.

Je krijgt opeens negatieve gedachten. Of je energie is ineens op. Dat zijn tekenen dat je lichaam en geest aan een zuivering begonnen zijn. 

En zo nu en dan wil je sterk vooruit. Je wilt eindelijk die berg bereiken. De berg van verlichting. Het verlangende paradijs. 

Het is niet een paradijs. Want tegenslagen komen er ook in voor. Het is alleen een stuk makkelijker om te creëren. Omdat je verbonden bent met je geest. En verbonden bent met het universum. Ook wel handig want zo krijg je inzichten. 


We worden veel beter in staat om het innerlijke met het uiterlijk te bewerken. Wat je van binnen wilt naar de wereld toe te brengen.

En alles gaat wat sneller. Omdat de energie van een hoger niveau is. Dat is nodig. Zodat de positieve ontwikkelingen op aarde sneller gaan. Wat dat is mag je zelf ontdekken.