Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 26 februari 2018

Een Schrijven van de Schepper / 25 februari 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
25 februari 2018 / door Jennifer Farley,
  De Kracht van Verandering

 

Het Universum wil één ding heel duidelijk voor je maken.  Je kunt verandering beïnvloeden!  Je hebt altijd het vermogen gehad om dit te doen, maar jullie samenleving heeft alles binnen hun macht gedaan door te zeggen dat je dat niet kunt. Hoe vaak heb je gehoord dat één persoon niets kan doen? Hoe vaak heb je gehoord dat die ene stem er niet toe doet? De waarheid van die kwestie is ... één persoon, één stem kan de katalysator zijn die begint en een verandering in positieve richting in beweging houdt.

Het is vergelijkbaar met je eigen persoonlijke groei. Gedachten en wensen zijn goed; er is echter actie nodig om een ​​doel te voltooien. Onthoud alsjeblieft ... je bent veel krachtiger dan je jezelf toebedeeld. In jou is een goddelijke vonk die zelfs de donkerste hoek kan opfleuren. Je kunt jouw wereld veranderen. Het is gewoon een kwestie van geloven. Het Universum gelooft in jou, het is tijd om in jezelf te gaan geloven.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl