Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 16 februari 2018

Een Schrijven van de Schepper / 15 februari 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
15 februari 2018 / door Jennifer Farley,
Jij Kunt De Remedie Zijn


Een andere kans voor het collectief 'hier gaan we weer' nadert. Zijn jullie er klaar voor? Het Universum kan het / blijf gegrond, vredig / kalmerende litanie blijven herhalen, maar jij weet dit al allemaal . In plaats daarvan…
Manifesteer! Er zijn dingen die je hebt uitgesteld omdat ze te groot voelden. De tijd zoals jij die kent, vouwt zich in zichzelf en de mogelijkheden voor ogenblikkelijke geschenken  zijn groter dan ooit.

Wees bedachtzaam! Neem de tijd om een ​​stap terug te doen en naar de gedachten te kijken die je genereert. Net als een steentje in een vijver, creëert elke gedachte een rimpeling die Het Universum ingaat en terugkeert naar jou. Jij kiest wat je creëert / co-creëert.
Wees aardig! Je acties tijdens de volgende stap in deze dienst bepalen hoe de rest van jouw jaar zich zal ontvouwen. Vriendelijkheid voor jezelf en anderen is van het grootste belang. Laat dit je leidende licht zijn als je voorwaarts gaat.


Laat tot slot de behoefte los om naar de 'waanzin' te worden getrokken die zich op dit moment rondom jou openbaart. Stel je jullie maatschappij voor, jullie wereld als  het menselijk lichaam met een ziekte. Een koorts wordt gegenereerd als een natuurlijke verdediging om te genezen, niet voor schade. Soms moet de koorts stijgen voordat deze de elementen van gezondheid van binnenuit kan triggeren. Laat jouw licht het 'medicijn' zijn dat jullie wereld nodig heeft.

Zoals altijd, tijdens dit enigszins uitdagende proces, word je geliefd, ondersteund en gekoesterd buiten je wildste verbeelding. Ga voort met een helder hart en alles zal goed zijn. 

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl