Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 13 februari 2018

Een bericht aan lichtwerkers / door Caroline Oceana Ryan / 12 februari 2018


Een bericht aan lichtwerkers

door Caroline Oceana Ryan / 12 februari 2018

De nieuwste begeleiding van de Opgestegen Meesters, Galactische mensen, Aarde Elementalen, Elven Ouderen, Engelen en Aartsengelen bekend als het Collectief:

Groeten, keizers van het licht!

We begroeten jullie met echte vreugde en woorden van bemoediging, omdat jullie recentelijk hebben gereisd door (en nog steeds integreren met) krachtige astrologische gebeurtenissen en interne verschuivingen in zowel jullie bewustzijn als jullie cellulaire make-up.

Deze energiegolven hebben een aanzienlijk opnieuw creëren en herscheppen van het menselijk leven opgedragen, waarbij zelfs de manier waarop energie stroomt en functioneert in de menselijke vorm opnieuw wordt vormgegeven.

Als degenen die hebben aangeboden om voorop te lopen in deze tijd van re-creatie van de realiteit van de mens en van de Aarde, zijn jullie niet alleen getransformeerd uit de driedimensionale ervaring, maar ook om hogere dimensionale energieën opnieuw op Aarde te introduceren, beginnend met jullie lichamen, harten en geesten.


Jullie zijn meer dan ankers van hoger Licht; jullie leven, bewegen en ademen demonstraties ervan.

We zijn ons ervan bewust dat dit van bijna iedereen een enorm tol heeft geëist.

Jullie zijn vaak vele dagen uitgeput, teleurgesteld over het leven, jullie voelen je zonder de bronnen en veerkracht die jullie nodig hebben om gewoon door te kunnen gaan op bepaalde momenten, en ook om voorwaarts te gaan met een vreugdevol gevoel van doel en vervulling.

Velen worstelen er momenteel mee om hun geest gewoon met hun lichaam verbonden te houden op manieren die een functionerend Aards leven vertegenwoordigen.

En toch, er is binnenin jullie nu een Licht dat brandt, zelfs als het voelt als slechts een vonk, dat daar nog niet was, zelfs niet drie maanden geleden.

Het is niet de tijd die voorbij is gegaan, maar wat zich daarbinnen heeft voorgedaan, is een cruciale katalysator geweest.

Jullie zijn gewend te voelen dat het leven naar je toe of op je af komt.

Toch is dit hogere niveau dat jullie nu hebben bereikt tijdens jullie Ascentie-reis, een kwestie van je leven niet in passiviteit, maar van actief uitreiken naar het Universum - verder gaan in zijn diepten.

Dit betekent dat jullie niet alleen uit de Matrix stappen - jullie vervangen het, jullie bewegen naar waar zijn energieën, cyclische commando's en algehele structuur meer en meer deel uitmaken van jullie realiteit.

Dit is de essentie van omhoog bewegen in vibratie - datgene wat niet echt is begint uit jullie realiteit te bewegen, totdat het helemaal ophoudt te bestaan ​​voor jullie.

Dit is de reden waarom degenen die met een hoge verwachting en liefde voor welvaart en Overvloed vibreren, nooit zonder geld zijn (of mensen die in hun ideeën geloven en bereid zijn om in hen te investeren) - waar ze vibratief zijn, is ontbering niet aanwezig, zelfs als anderen die vlak bij hen staan, merken dat dat alles is wat ze zien.

Dit is waarom degenen die vibreren met een perfecte gezondheid geen probleem hebben om hun perfecte of bijna perfecte gewicht te behouden, gezond te eten, holistische oplossingen te kiezen en zelden ziek worden - of zichzelf snel verbeteren na een ziekte of verwonding.

Omdat van waar ze vibrationeel staan, is er geen slechte gezondheid. Er is alleen een steeds hogere vibratie in elke cel van hun wezen.

Zelfs ziekte is een kans om alleen hoger te bewegen.

En het is de reden waarom sommigen die niet bijzonder aantrekkelijk, begaafd of fascinerend lijken, toch voortdurend genieten van vreugdevolle vriendschappen, een bevredigend romantisch leven en positieve werkrelaties - want van waar ze zijn, zien en verwachten ze alleen liefde en goddelijke expressie in elke persoon zij zien.

En daarom nodigen wij jullie uit, in deze tijd die op veel manieren aanvoelt alsof jullie innerlijk en uiterlijk tumult hebben, maar met een gevoel van snelle verandering en optimisme in de lucht - nodigen wij jullie uit om te beseffen tot waar je bent gekomen.

En dat is niet gewoon een nieuwe stap op het ascensie pad, maar een kwantumsprong naar een heel ander aspect ervan.

In dit nieuwe niveau van bestaan, waarmee elke golf en deeltje van jullie wezen nu resoneert, zullen, wat vroeger wonderen in jullie oude leven werden genoemd, nu veel vaker voorkomen, en zijn duidelijker het directe resultaat van jullie aanwezigheid, jullie eigen aangeboren energieën.


Jullie denken nu dat jullie in dat geval je energieën moet heroriënteren en opnieuw richten om de delen van je leven aan te pakken die nog niet lijken te passen in jouw hogere visie voor hen.

Toch verzekeren wij jullie dat ze al bezig zijn om zich aan te sluiten bij die hogere visie, omdat ze in jullie nieuwe vibratie van uitgebreide mogelijkheden en steeds actievere co-creatie geen andere keus hebben dan om dat te doen.

En dus zouden wij zeggen dat het steeds minder een kwestie is van "wachten" tot de wereld verandert - in afwachting van NESARA, in afwachting van een betere gezondheid of een hoger inkomen, of wachtend op een echte Liefde.

Jullie integreren alle energieën van de realiteiten waar jullie duizenden jaren over hebben gedroomd - het hoogtepunt van de ziele-missies, dromen en visioenen van honderden Aardse levens, en vooral van het leven dat jullie nu leven.

Nu zouden wij vragen, willen jullie toegeven dat jullie zover zijn gekomen?

Zullen jullie jezelf toestaan ​​om te zien dat niemand jullie vooruitgang kan tegenhouden, of op de innerlijke niveaus van het leven, of de uiterlijke?

Zijn jullie bereid je te voelen als bekrachtigd en verantwoordelijk voor wat je creëert, terwijl wij zelf kunnen zien dat je dat bent?

Denk vanuit het hart, voordat je antwoordt, voel eerst wat je hartbewustzijn al heeft besloten.

En als het antwoord een krachtig "Ja!" Is, weet dat we het met jullie verkondigen en dat je, zoals altijd dierbaren, nooit alleen bent op deze reis.


Roep ons op, op die momenten dat de transformatie als teveel voelt, wanneer de energieën van de zon en de wedergeboorte van de Aarde, en alles wat in gang is gezet, te overweldigend zijn.

We zullen antwoorden, zoals we dat hebben gedaan in elke dimensie waarin jullie ooit zijn geweest, en verzekeren jullie dat jullie niets minder dan legioenen van Engelen hebben, Elvenvolkeren, Goden en Godinnen, en Lichtwezens van elke beschrijving vliegen voorwaarts om jullie te ontmoeten als je roept om ondersteuning, hulp en het gevoel geliefd en aangemoedigd te zijn.

Namaste, Scheppers van de Nieuwe Aarde en de Nieuwe Kristallijnen Mens!

Jullie zijn nooit alleen

Copyright 2018, Caroline Oceana Ryan
Als u herplaatst, moet u de integriteit van deze informatie behouden
 door deze exact opnieuw af te drukken zoals u deze hier vindt en

Dank je.

vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl