Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 februari 2018

Droom of werkelijkheid? Gepubliceerd 14 februari 2018 | Door Ans Hoornweg

Droom of werkelijkheid?
Gepubliceerd 14 februari 2018 | Door Ans Hoornweg

Een man en vrouw waren hun hele leven al bij elkaar. Al die jaren droomden zij er van om samen een verre reis te maken, maar ze waren arm dus dat zou nooit gebeuren. In plaats daarvan namen ze vaak reisgidsen mee naar huis; die bekeken ze samen en dan droomden ze daar heerlijk bij weg. Ook al hadden ze het niet breed, deze man en vrouw waren gelukkig samen en tevreden met wat ze wél hadden.

Op een zonnige dag zaten ze samen heerlijk in hun tuintje. Ze zagen een vreemd voorwerp in de lucht, maar daar schonken ze verder geen aandacht aan. Even later vielen ze allebei in slaap en droomden ze van mooie, verre oorden.

Plotseling bevonden zij zich bij de grote piramide van Cheops in Egypte. Zowel de man als z’n vrouw voelde de warmte van de zon en het warme zand onder hun blote voeten. Het volgende moment stonden ze samen op één van de enorme stenen blokken halverwege de grote piramide, en tot hun verbijstering begon een grote steen in de piramidewand te draaien, waardoor er een opening/ingang ontstond?!

De man en vrouw liepen samen naar binnen en zagen dat er vele ‘kamers’ binnenin de piramide waren. Toen zij die kamers binnen gingen ontdekten ze dat elke kamer een deel van de Aardse Geschiedenis vertegenwoordigde, met niet alleen de geschiedenis maar ook voorwerpen uit die specifieke periode. Zo zagen ze bijv. een kamer met voorwerpen en de geschiedenis van de 16e eeuw, de 17e eeuw, enz., enz., maar ook kamers van het heden en de toekomst van de Aarde?! Tot hun verbazing kregen ze ook een soort ‘holografische film’ te zien waarin Ufo’s af en aan vlogen naar verre, andere Werelden.


De man en vrouw vonden dit alles heel fascinerend om te zien, maar bedachten zich tegelijkertijd dat de mensheid door de eeuwen heen vreselijk is – en nog steeds wordt – misleid door de elite, want dit waren duidelijk hele grote geheimen die de ‘gewone mensen’ niet mochten weten!

Net zo snel als ze in Egypte waren, waren de man en vrouw ook weer terug in hun zonnige tuintje. Ze werden wakker, keken op hun horloge en zagen dat het inmiddels 2 uur later was! De man en vrouw hadden niet het gevoel dat ze zó lang hadden geslapen, maar ze vonden wel dat ze fantastisch mooi hadden gedroomd. Toen ze echter hun droom aan elkaar vertelden kwamen ze er achter dat ze allebei precies dezelfde droom hadden gehad?! En toen ze naar hun voeten keken zagen ze tot hun verbazing dat die onder het woestijnzand zaten?! Vervolgens keken ze naar boven en daar zagen ze nog net hoe het vliegende voorwerp – dat ze hadden gezien vóórdat ze in slaap vielen – met hoge snelheid wegschoot.

Vol ongeloof keken de man en vrouw elkaar aan en vroegen zich hardop af of ze dit alles écht hadden beleefd; hadden ze die middag samen een verre reis gemaakt, of hadden ze dat allemaal gedroomd?

Veel liefs, Ans