Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 21 februari 2018

De Godinnen Vortex Meditatie; de kracht, de werking, en het belang ervan voor onze bevrijding / 21 februari 2018

De Godinnen Vortex Meditatie; de kracht, de werking, en het belang ervan voor onze bevrijding
21 februari 2018

In Cobra’s post van 18-2, De Kracht van de Godin, legt hij uit hoe belangrijk het is dat wij nu allemaal zo vaak als mogelijk is de Godinnen Meditaties doen. De Godinnen Vortex meditatie transmuteert het duister, en in deze link wordt nog eens precies uitgelegd hoe krachtig deze meditatie is en wat het bewerkstelligt. Reden genoeg dus om dit zo vaak mogelijk te doen… en als wij dan toch bezig zijn dan ook meteen de Meditatie Terugkeer van de Godin, want wij willen nu in volle vaart richting Event, hoe eerder hoe liever!

http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/goddess-vortex-transmuting-darkness


Een van de leden van de Sisterhood of the Rose groep, Maria, voelde intuïtief dat vanaf nu en tot de Event een geweldig hulpmiddel zou zijn om regelmatig de “Goddess Vortex Meditation” te doen. Ik ben het met haar eens en besloot om iedereen te herinneren aan deze “ultieme technologie van de Lichtkrachten”. Dit is de meditatie die deel heeft uitgemaakt van de zondagavond meditatie die wij deden voordat het ontwikkelde in de Event meditatie. Hier is de oorspronkelijke introductietekst over deze meditatie van Cobra van 3 maart 2013.

Godinnen Vortex

“De Godinnen vortex is de ultieme technologie van de Lichtkrachten die uiteindelijk de matrix zal oplossen op de astrale en etherische lagen rondom onze planeet.