Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 19 februari 2018

Dagtekst van Zondag 18 Februari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zondag 18 Februari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Liefde opent een bron in ons -

"Jullie hebben de kracht van de liefde nog niet voldoende uitgeprobeerd. Je bent bijvoorbeeld onrustig, geïrriteerd, ongelukkig … Wel, in plaats van je op te vreten of overal te gaan klagen en anderen lastig te vallen, begin met een paar keer diep te ademen. Stuur daarna met liefde een gedachte uit, spreek een woord van liefde uit of maak een liefdevol gebaar. Je zult merken dat wat in jou aan het gisten en ontbinden was, meteen verdreven wordt. Door de liefde ter hulp te roepen, open je in jezelf een bron en nu die begint te stromen, laat haar werken, ze zal alles zuiveren op haar weg. Dat is gemakkelijk, het volstaat om je hart te openen en de liefde op te roepen. Maar je moet meteen reageren en niet wachten tot je overweldigd wordt door irritatie of verdriet.

Probeer het en je zult je afvragen waarom je deze methode nog niet eerder gebruikt hebt. Er wordt over de liefde gesproken, de liefde wordt bezongen, men amuseert zich met de liefde … Maar van nu af moet je begrijpen dat de waarachtige liefde het meest doeltreffende middel is om je heil te vinden."Omraam Mikhael Aivanhov