Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 11 februari 2018

Dagtekst van Zaterdag 10 Februari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Zaterdag 10 Februari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Mening van de anderen mag ons nooit doen afwijken van het rechte pad -

"Wanneer je zeker bent dat je op de goede weg bent, mag niets je doen terugdeinzen, en vooral niet de mening van de anderen. Vergeet niet dat het hogere wezens zijn die je op aarde gestuurd hebben, die over je waken en die een oordeel vellen over je gedrag. Wie zoveel waarde hecht aan de publieke opinie, dat hij de mening van de Hemel verwaarloost, bewijst dat hij niet begrijpt wat essentieel is in het leven. 

Het kan gebeuren dat je, door je verlangen om je in dienst te stellen van het goede en van het licht, erg negatieve reacties oproept. Je ouders of naaste familieleden zullen misschien misnoegd zijn, omdat je geen rekening houdt met hun mening en verkiest het pad te volgen dat uitgezet werd door de grote Meesters van het licht. Maar terwijl je je inspant om goede relaties te onderhouden met je omgeving, moet je toch volharden in de richting waarvan je weet dat die de beste is. Vroeg of laat zullen ze allemaal, de ene na de andere, verplicht zijn om te erkennen dat je gelijk had, om de weg van het licht te kiezen, ook al had je de schijn tegen."


Omraam Mikhael Aivanhov