Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 21 februari 2018

Dagtekst van Dinsdag 20 Februari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Dinsdag 20 Februari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

het Geld - wijd het aan God om het veilig te stellen

"Je wilt je veilig voelen? Wijd dan alles aan de Heer. Wijd je geest, je ziel, maar ook je lichaam, zelfs je huis en bovendien je geld aan Hem. En wees gerust, de Heer zal je geld niet komen afnemen om het in zijn schatkist te steken, maar het gebaar, de gedachte alleen al om het allemaal aan Hem te geven, stelt het reeds veilig. En daarna zal Hij het zijn, die je zal influisteren wat je er best mee doet. Jij bent, zeg maar, de bankier, de kassier en God, die de eigenaar is, zal je goede raad geven waardoor je geld nooit verloren zal gaan … want het behoort Hem toe.

Waarom verliezen zoveel rijke mensen hun fortuin of doen ze slechte zaken? Omdat ze niet eerst hun geld aan God hebben opgedragen, de enige die in staat is om hen raad te geven over hoe het te gebruiken voor het goede."


Omraam Mikhael Aivanhov