Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 7 februari 2018

Benjamin Fulford: Nazi’s staan op een lijn met de White Dragon terwijl de geïsoleerde Satanisten hun doodsstuip voortzetten / 5 februari 2018

Nazi’s staan op een lijn met de White Dragon terwijl de geïsoleerde Satanisten hun doodsstuip voortzetten
5 februari 2018 / Benjamin Fulford

Volgens bronnen die daar Vorige week werden vertegenwoordigd, werd een belangrijke vredesovereenkomst bereikt bij de onderhandelingen welke letterlijk onder het licht van de blauwe bloed supermaan plaatsvonden in een zeker Aziatisch land. Als gevolg hiervan is de Nazi factie van het militaire industriële complex van de wereld overeen gekomen om op een lijn te komen met de lichtkant van de strijdkrachten. Dus in de nabije toekomst zullen, Nazi technologie, vooral anti zwaartekracht en hypersonische (mach 20+) luchtreizen, ter beschikking komen aan de “bevolking van het aardoppervlak” van de planeet, zeggen de bronnen. Een van de deelnemers aan de onderhandelingen was een naast familielid van Admiraal Richard Byrd, bekend van Antarctische Exploratie wie regelmatig een bezoek heeft gebracht aan Nazi bases op Antartica, dus dit is de real deal, mensen. We zullen meer details geven richting het einde van dit verslag.

Ter aanvulling, er werd een overeenkomst bereikt tussen partijen in Azië die tot nu toe tegenover elkaar stonden. Dat zal de ontwikkeling en gebruik door de witte hoeden van grote goudopslagplaatsen in Bougainville, Indonesië en elders toestaan, zeggen de bronnen. In het geval van Bougainville, betekent het dat zowel Koning David Pei II als zijn opponenten nu aan boord zijn. Het goud zal gebruikt worden om een binnenkort aangekondigde crypto valuta te ondersteunen welke gebruikt zal worden om een Westers ontwikkelingsproject van dezelfde schaal of groter dan dat van China’s voortgaande biljoen dollar One Belt One Road (een gordel een weg) project te steunen, zeggen ze.


Ondertussen, versnelt in de V.S. de zuivering van de Khazariaanse Satanisten op alle niveaus in de regering. Volgens Pentagon bronnen, gaf “de State of the Union toespraak van Trump het groene licht voor de zuivering van de diepe staat van de V.S. regering met de activeringscode: ‘ik roep het Congres op om elke secretaris van het Kabinet te bekrachtigen met de bevoegdheid om goede werknemers te belonen en om federale werknemers die het publieke vertrouwen ondermijnen of het Amerikaanse volk in de steek laten te verwijderen.’”

De enorme media drukte in de V.S. over het vrijgeven van een FISA memo over de FBI die een politiek gemotiveerde surveillance operatie uitvoert over de verkiezing campagne van Donald Trump in 2016 was hysterisch omdat het “officiële” vrijgeven het mogelijk maakt om te beginnen om mensen in de diepe staat te arresteren. Het artikel, bereikbaar via de link hieronder is, zelfs hoewel het komt van de satirische site, De Onion, eigenlijk voor een groot deel waar.

De drukt over de memo heeft de aandacht afgeleid van de veel belangrijkere onthullingen over het massa moordende medisch/farmaceutische complex. Hier is Dr. Robert Gallo, een van de zogenaamde co ontdekkers van het HIV virus, nu naar buiten gekomen en heeft toegegeven dat hij gedwongen werd om het virus te maken met de bedoeling om het Afrikaanse ras “uit te roeien,” volgen CIA en andere bronnen.


Als reactie hierop hebben het leger van de V.S. en witte hoeden agentschap bio laboratoria van de cabal vernietigd en vorige week cabal satellieten neergeschoten in de niet verklaarde V.S. burgeroorlog, bevestigen Pentagon bronnen.

Een Pentagon bron die betrokken was bij de inval van een ondergrondse cabal basis, zegt dat ze “mensen ontdekten in grotten, allerlei soorten menselijk/dierlijke, genetische hybriden mensen opzettelijk besmet met ziekteverwekkers en vele andere verschrikkingen.” De ingang van de basis is gesloten om te voorkomen dat de cabal leiding kan vluchten, zegt de bron.

Meer en meer geloofwaardige verslagen van massa sterilisatie door middel van vaccins komen nu ook naar buiten, met als laatste ongeveer 500.000 vrouwen in Kenya die onder dwang werden gesteriliseerd door wat aan hen werd verteld, een “tetanus vaccin” te zijn.

De kanker industrie staat ook onder de aanval voor het met opzet verspreiden van kankerverwekkende stoffen in dagelijks gebruikte producten om zo kanker te veroorzaken en dan vervolgens straling vergif en toxische chemicaliën gebruiken om hun slachtoffers te vermoorden.

Een lid van de White Dragon Society (WDS) werd recentelijk gestoken met een vergiftigde naald en kreeg zo een kanker veroorzakend virus. Toen hij voor een doktersconsult ging werd hem verteld dat hij onmiddellijk met chemotherapie en bestraling moest beginnen door Canadese doktoren die waarschijnlijk onwetende stromannen waren. In plaats daarvan gebruikte hij voedingstherapie en Rife machines om zo de kanker volledig te elimineren, veel tot verrassing van de doktoren die dachten dat ze bezig waren met het “kopen van tijd” voor hem met bestraling en chemicaliën.

Invallen in de archieven van  de Amerikaanse Medical Association en de Rockefeller familie worden aanbevolen voor ze een kans hebben om bewijs te vernietigen van massa moord door kanker.

In ieder geval, zijn er nu massa arrestaties op handen. De memo op de onderstaande link laat zien dat het leger van de V.S. op zoek is naar aannemers om faciliteiten te bouwen voor 13.000 gevangenen en 5.000 bewakers in Guantanamo Bay, Cuba.

Het leger van de V.S. heeft ook een militair tribunaal van 12 leden, onder Marine bewaking bijeen geroepen, welke achter de schermen aan het werk zijn om “velen naar de galg te sturen wegens opruiing en verraad,” zeggen Pentagon bronnen. Dat is waarom Trump de niet geredigeerde memo FISA heeft uitgegeven en een presidentieel bevel heeft uitgeven om Guantanamo Bay open te houden, zeggen de bronnen.

“Meer memo’s zullen onbewerkt worden vrijgegeven, samen met een Inspecteur Generaal verslag van het Departement van Justitie dat de diepe staat zal verpletteren,” gaan de bronnen verder. “het Congres heeft een miljoen documenten en Trump zal ze misschien allemaal onbewerkt vrijgeven om zo de Democraten en de diepe staat neer te maaien,” voegden ze nog toe.

Pogingen om Congresleden te vermoorden die betrokken waren bij het vrijgeven van de documenten met een bewust veroorzaakte treinontsporing had geen doden tot gevolg, dankzij wat Pentagon bronnen beweren “lijkt het op een goddelijk ingrijpen.”

In ieder geval, is het gevecht tegen de cabal nog niet voorbij. Merk op hoe ze reageerden op het vrijgeven van de FISA memo met weer een val van 666 punten in de Dow Jones Index. Ze zullen hun controle over banken systeem computers gaan gebruiken om te proberen zo in de komende maanden het financiële systeem stil te leggen, zeggen CIA bronnen. Dit betekent dat onzekere plannen gemaakt moeten worden om de Amerikaanse bevolking bevoorraad te houden met voedsel, brandstof en basisbehoeften in het geval dat de financiële computers en pinautomaten uitgeschakeld worden. Puerto Rico was slechts een voorproefje.

Er zal ook weer opnieuw een georkestreerde poging gedaan worden om een Derde Wereldoorlog te beginnen, zeggen Russische FSB bronnen. De aan de Mossad gelinkte site DEBKA en meerdere Midden Oosten nieuws uitlaatkleppen zeggen dat er een erg grote mogelijkheid is dat er oorlog uitbreekt waarbij Israël is betrokken in de komende dagen. Het wordt verwacht te beginnen in Libanon en de Gaza strook, zeggen de bronnen. Echter, WDS bronnen bevestigen dat enige pogingen om nucleaire wapens in te zetten geneutraliseerd zullen worden.

Ook hebben de Rotschilds, volgens documenten en artikelen gestuurd door Nina Sidorova over de Zuid Californische Tenants Association, al een besluit genomen om hun “Project Israël” te stoppen. In plaats daarvan verplaatsen ze belangrijk persoonlijk geld en wapens naar de Oekraïne, waar ze hopen een “Nieuw Khazaria” te stichten.

Op dit punt wil de WDS alle inwoners van Israël verzekeren dat hun veiligheid gegarandeerd wordt, maakt niet uit wat er in de komende dagen, weken en maanden zal gebeuren.

In ieder geval, nu dat de Nazi’s zijn overeengekomen om naar buiten te treden en zich samen te voegen met de menselijke familie, is er eenvoudig geen militaire macht over die Khazariaanse genocide projecten zal ondersteunen. De Nazi’s worden nu geleid door een generatie van dertigers, welke geen ervaring hebben met of betrokken waren bij de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog. Daarom hebben ze geen redenen om zich te verstoppen.

In ieder geval hebben de Nazi’s, volgens de hierboven genoemde bron, zich niet werkelijk verborgen gehouden. In de werkelijke wereld gingen de meeste Nazi leiders die niet gearresteerd werden aan het einde van de Tweede Wereldoorlog niet naar Antarctica of zelfs naar Zuid Amerika. In plaats daarvan gingen ze naar Spanje, wat nog steeds werd geleid door een Fascistische regering nadat de oorlog afgelopen was. Velen bleven in Spanje, maar anderen verhuisden naar Cuba en Nevada, onder andere. Het beruchte Area 51 en andere bases in Nevada zijn grotendeels bases voor het testen van geavanceerde Nazi luchtvaart technologie, volgens deze bron. Deze technologie zal niet gedeeld worden met de gewone bevolking, zeggen de bronnen.

De Nazi bases in Antarctica, zegt deze bron, zijn veel kleiner en minder belangrijk dan velen geloven. Hij zegt dat verkeerde informatie over enorme Nazi bases in Antarctica opzettelijk naar buiten werd gebracht door de Nazi’s met de bedoeling om Nazi jagers te misleiden. De werkelijkheid is dat ze warme holtes onder het ijs vonden veroorzaakt door vulkanische bronnen, maar dat het water ondrinkbaar was.

Deze bron, welke een senior CIA in Azië is, bevestigt ook dat de Chinese regering beweert dat Noord Korea een geheime V.S. kolonie is. “De Noord Koreaanse leiding spreekt beter Engels dan de meeste Amerikanen,” zegt hij. Noord Korea werd gebruikt als een rechtvaardiging om wapens te verkopen in Oost Azië en als een plausibel excuus om een oorlog te beginnen, zegt hij. Vereniging van het Koreaanse schiereiland is nu mogelijk, voegt hij toe, hiermee bevestigend wat Japanse Three Legged Crow, geheim genootschap bronnen, beweren.

Verschillende bronnen bevestigen dat er geen enkelvoudige aankondiging zal zijn dat er een nieuw tijdperk is begonnen maar eerder een vloed van gebeurtenissen die we zien ontvouwen voor onze ogen, deze zullen resulteren in een totaal andere en veel gezondere en gelukkigere planeet. Dit proces is overduidelijk begonnen.


Vertaling: Lia