Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 21 februari 2018

Benjamin Fulford: Financiële mega strijd escaleert later in februari, vroeg in maart /19 februari 2018

Financiële mega strijd escaleert later in februari, vroeg in maart
19 februari 2018 / Benjamin Fulford

De geheime strijd om de planeet aarde gaat in de komende weken een kritieke fase binnen, vooral in de financiële sfeer waar een epische drie weg strijd woedt, zijn meerdere bronnen het over eens. In deze strijd, vechten cryptovaluta en de Chinese yuan tegen elkaar en om het huidige op de petrodollar in privé bezit van Westerse banken, Euro en Japanse yen gebaseerde systeem.

Tijdens de grootste actie, werd het spervuur veroorzaakt door de Chinezen toen ze de V.S. petrodollar uitdaagden met een formele aankondiging van een toekomstig door goud ondersteunde yuan olie handel die op 26 maart start. Aziatische geheime genootschap bronnen zeggen dat het jaar van de hond, welke net is begonnen, gewoonlijk verandering brengt (in dit geval waarschijnlijk op de financiële markten) voordat terwijl het jaar vordert de dingen weer op hun plaats vallen in een nieuw normaal. Dit betekent dat de Chinezen klaar zijn voor een financiële oorlog wanneer ze deze en de komende week terugkeren van hun lunaire Nieuwjaarsvakantie.

Deze Chinese actie tegen de petrodollar valt samen met een Russische dreiging om zich terug te trekken uit het Westers gecontroleerde SWIFT internationale betalingssysteem. Een CIA bron in Azië zegt dat hij werd geïnformeerd door zijn Russische tegenhangers dat als Rusland begint te handelen zonder de internationale SWIFT handelsrekeningen en volledig overstapt naar het Chinese Cross-border Interbank Payment System (CIPS), “er  minstens een dozijn andere naties zullen zijn die de verandering binnen enkele dagen zullen doorvoeren.”Ondertussen merkt een Canadese Geheime Dienst agent op dat “Eerste Minister Dmitry Medvedev van Rusland ook de CEA van de Russische Federatie, is voorzien van een vergunning om buiten Londen te opereren. Dus wanneer het bevel is gegeven om het SWIFT systeem te verlaten, zal de V.S. dollar gewoonweg ter ziele gaan en zullen we een hoge inflatie zien.” Wat hij hiermee bedoeld is dat het Londens financiële district, en hierbij inbegrepen de 2.4 miljard Britse Commonwealth leden, samen zullen gaan met de Russen en Chinezen bij het afdanken van de V.S. dollar.

Er is ook een grote drang om de petrodollar te vervangen met door goud ondersteunde cryptovaluta dat de Chinese yuan kan evenaren wat betreft invloed, volgens Russische, CIA, Pentagon, Japanse regering en andere bronnen betrokken bij dit project, wat we verder in detail hieronder zullen bespreken.

Deze ontwikkelingen zijn waarschijnlijk waarom senior leden van de P2 Vrijmetselarij lodge, de controleurs van het bestaande dollar/euro/yen systeem, vorige week contact opnamen met de White Dragon Society (WDS) om een verzoek te doen voor vrede. Er zal meer volgen over deze gesprekken met de P2 hieronder.

Ook kwam vorige week een voormalige CIA agent en oprichter van de Geheime Dienst afdeling van de Marine(de lui die recent het CIA hoofdkwartier binnenvielen) Robert David Steele, opdagen in Japan voor een ontmoeting met WDS leden.

Herinner je dat de top generaals in het Trump regime, inclusief de Secretaris van Defensie Jim Mattis, Chief of Staff van het Witte Huis John Kelly en de voorzitter van de Joint Chiefs of Staff, Joseph Dunford, allemaal Marine generaals waren dus de timing van Steels arriveren in Japan kan geen toeval zijn.

In Japan ontmoette Steele leden van de Aziatische geheime genootschappen, senior vermogensmakelaars, leden van de Japanse Koninklijke familie en anderen. De gesprekken concentreerden zich op ideeën voor een alternatief voor het bestaande Westerse economische paradigma. Mr Steele’s kijk is dat de werkelijke kosten voor het produceren van dingen bij de kosten van een product moeten zijn inbegrepen. Het voorbeeld dat hij gaf was hoe kankerverwekkende stoffen die gebruikt worden bij de productie van smartphones zouden leiden naar kanker bij de werknemers van de telefoonfabriek en dat de kosten voor deze kanker bij de prijs van telefoons moeten zijn inbegrepen. Er werd door de verschillende partijen overeen gekomen dat de kosten voor vervuiling bijvoorbeeld, zeker betaald moeten worden door de vervuilers.

Er werd ook algemeen erkend dat het huidige systeem van centrale banken in privé bezit de planeet vernietigt en dat hier een einde aan moet worden gemaakt. Een in Azië gevestigde CIA bron betrokken bij de gesprekken zei dat de ASEAN naties (Singapore, Maleisië, Thailand, Brunei, Indonesië, de Filippijnen, Cambodja, Laos, Vietnam en Myanmar) zich voorbereiden op een proces van het nationaliseren van hun centrale banken.

Er was echter onenigheid over cryptovaluta. De vertegenwoordiger van het Aziatische geheime genootschap zei dat de Chinezen een besluit hebben genomen in februari 2017 om te stoppen met het ondersteunen van cryptovaluta omdat ze bang zijn dat een “schurken AI” in staat zou zijn om “hierover de controle over te nemen en zo de controle over de mensheid.”

Echter, de vertegenwoordiger van het  Aziatische geheime gemeenschap zei dat ze bereid waren om het WDS idee voor een door goud ondersteunde cryptovaluta te ondersteunen, maar alleen wanneer ze het bewijs kregen dat het goud ook echt bestaat. De WDS beloofde om gedetailleerd bewijs te verschaffen aan de Aziaten in de vorm van een statistisch redelijke hoeveelheid van steekproef monsters. De goud opslagplaatsen zijn in Bougainville, Indonesië en elders en zijn niet verbonden aan de legendarische grotten vol van al geëxploiteerde “globaal collaterale goudrekeningen.” Ze zullen worden geëxploiteerd door het gebruik van ecologisch vriendelijke technologie.

In ieder geval, maken zelfs de huidige cryptovaluta, alleen ondersteund door computers en menselijke psychologie, de eigenaren van het bestaande financiële systeem bang. Bijvoorbeeld, Arizona, Florida en Wyoming staan nu toe dat belastingen worden betaald met cryptovaluta ondanks hun wispelturigheid. Het zal niet lang duren voor er andere staten zullen volgen.

Dit is misschien waarom Agustin Carstens, Algemeen Directeur van de Bank voor International Settlements (BIS), de centrale bank voor de centrale banken, op zes februari zei, in zijn eerste publieke toespraak ooit dat: “ wanneer autoriteiten niet preventief handelen, cryptovaluta meer verbonden kunnen raken met het belangrijkste financiële systeem en een bedreiging kunnen gaan vormen. Het meest belangrijke is dat de meteorische stijging van cryptovaluta ons niet de belangrijke rol moeten doen vergeten die de centrale banken spelen als beheerders van publiek vertrouwen. Private digitale tekenen vermomd als valuta moeten dit vertrouwen niet ondermijnen.

De BIS is, tussen twee haakjes, waar de samenzweringstheorie het zogenaamde mainstream nieuws ontmoet. Publicaties als The Wall Street Journal en The Financial Times staan vol met artikelen over geheimzinnige BIS verklaringen die een invloed hebben op de hele planeet, uiteindelijk is de BIS niet verantwoordelijk voor enige regering op aarde en niemand heeft hen gekozen (je kunt dit bevestigd krijgen door de BIS te bellen via nummer +41 61 280 8080).

Het andere punt is dat ze met de gemanipuleerde aandelen markten, het Libor schandaal, de Lehman  shock enz. het enige vertrouwen dat iemand er ooit maar in heeft gehad al hebben ondermijnd.

In ieder geval zeggen Pentagon bronnen: “Het nieuwe globale financiële systeem komt er aan, terwijl cabal DUMBs  (Diepe Ondergrondse Militaire Bases), laboratoria, satellieten, onderwater bases en andere militaire bolwerken vernietigd zijn.”

Ook voorbereidingen voor een nieuw universeel-Afrikaanse valuta vorderen nu dat “Zimbabwe politiek stabiel is vanwege zijn eigen dollar die de reserve valuta wordt voor Afrika, terwijl de langdurige oppositie leider Morgan Tsvangirai dood is,” zeggen de bronnen.

Ontwikkelingen als  die hierboven worden genoemd, vooral het opstarten van een door goud ondersteunde yuan olie handel, zijn waarom de P2 Vrijmetselaars lodge, heersers van het oude petrodollar system, onderhandelen over vrede met de White Dragon Society. De P2 werd geadviseerd om een jubelfeest aan te kondigen of een eenmalige annulering van alle schulden wereldwijd, evenals een teruggave van frauduleus verkregen tegoeden, als beginpunt voor een nieuw financieel paradigma.

Er werd ze ook gevraagd om hun VN G7, Wereldbank en andere dochterondernemingen te instrueren om een multi biljoen dollar campagne aan te kondigen om de planeet te redden. Als onderdeel hiervan, zou er een meritocratisch en transparant bestuurd bureau voor toekomstplanning worden gecreëerd om deze plannen uit te voeren in overleg met de bevolking van de planeet aarde.

Terwijl dit wordt geschreven is er geen positief antwoord ontvangen van de P2 dus het proces om hen permanent te verwijderen uit alle machtposities zal doorgaan tot het klaar is.

De verwijdering uit de macht van Aardssatanist en massamoordenaar Benyamin Netanyahu, nu dat hij is aangeklaagd door de Israëlische politie, zal de volgende stap zijn in dat proces. Netanyahu probeert de Joodse inwoners van Israël te gijzelen door te dreigen met een suïcidale oorlog met Iran. Echter, Joodse CIA bronnen zeggen dat het onvermijdelijk is dat Netanyahu naar de gevangenis zal gaan en “als de Khazariaanse maffioos Netanyahu naar de gevangenis gaat, zal hij er niet levend meer uit komen.” Het lijkt er op dat de Joden eindelijk wakker worden voor het feit dat ze na duizenden jaren nog steeds in Babylonische gevangenschap verkeren en op het punt staan zich te bevrijden.

Binnen deze context, lijk het laatste “schietincident” in Florida een poging te zijn geweest om de Joden bang te maken zodat ze nog steeds onderdrukt kunnen blijven. Hier is wat Pentagon bronnen erover te zeggen hadden: “Dit was geen gewone school schietpartij maar een boodschap aan de Joodse maffia, want de Parkland Florida high school is voor 40% Joods en 5 van de 17 doden zijn Joods.”

Het zegt veel over de staat V.S. dat er zo een ding is als een “gewone school schietpartij.” In ieder geval, zegt deze bron: “Parkland is ook het Texaanse ziekenhuis dat John F. Kennedy behandelde toen hij werd neergeschoten, dus dit was ook een boodschap aan de Bushes en aan Israël.”

Deze bron informeert ons er ook over dat “de anti Trump acteur, Robert De Niro, misschien wordt ontmaskerd als een klant van een prostitutie kring van minderjarigen.”
De Pentagon bron zegt ook dat de NSA nu heeft bevestigd dat de President van de V.S., Donald Trump de stemming voor populairste heeft gewonnen met 70 miljoen stemmen, tegen 57miljoen stemmen voor Hillary Clinton.

We wensen Trump het beste maar het is nog steeds moeilijk te zien hoe Washington D.C. in staat zal zijn om een formele faillietverklaring te vermijden.


Vertaler: Lia