Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 5 februari 2018

Alles Wat U Moet Weten Over Complottheorieën: Laten We De Wereld Veranderen. / door Sterling Nicole Bennett /30 januari 2018

Alles Wat U Moet Weten Over Complottheorieën: Laten We De Wereld Veranderen.
door Sterling Nicole Bennett  30 januari 2018Wat is Disclosure?

(Sterling Nicole Bennett) Disclosure is de bevrijding van controle- en propaganda programmering die het publiek is opgedrongen. Diegenen die geloven dat ze de controle hebben over de wereld, voelen dat ze moeten liegen en de massa's manipuleren om een ​​specifieke overtuiging te volgen om hun agenda's te laten uitkomen.


"Ons wordt geleerd wat liefde is voordat we een moment hebben om het zelf te ervaren, waardoor we een verkeerde perceptie creëren van wat we van anderen mogen verwachten." 
-Sterling Nicole Bennett

Ze creëren deze gedetailleerde plannen van manipulatie, het vrijgeven van valse informatie, het schilderen van zichzelf af als wezens om aanbeden te worden door het gebruik van propaganda, of meer recentelijk nepnieuws genoemd.Deze mensen aan de macht willen ons allemaal in de illusie houden dat we een goed leven hebben en dat het goed is dat wij onze vrijheid weggeven. Ze programmeren je vanaf het moment dat je verwekt bent in de moederschoot om op een bepaalde manier te denken en te handelen. Alle gedachten en gevoelens van je moeder worden aan je overgedragen voordat je zelfs maar de kans hebt gehad om zelf na te denken. 

Ons wordt geleerd wat liefde is voordat we een moment hebben om het zelf te ervaren, waardoor we een verkeerde perceptie krijgen van wat we van anderen mogen verwachten. Wanneer je begint te graven in de waarheden van deze situaties - wanneer je begint te denken voor jezelf - begin je je eigen oogkleppen af
​​te nemen. De voedingsindustrie, vaccins, buitenaardsen, zelfs de eigen geschiedenis van Amerika is veranderd om jou gedachten en gevoelens over je eigen land verder te kunnen manipuleren en te beheersen.

Je wordt als kind geleerd om je leraren te vertrouwen: ze weten wat het beste voor je is! Vertrouw op je regering! Absorbeer alle informatie die je kunt krijgen van je ouders die nog DUIDELIJKER geprogrammeerd zijn! Je wordt comfortabel in deze box geplaatst die ze voor je hebben gebouwd. Je voelt je veilig. Je VOELT je vrij; maar je bent het niet. Het is een leugen, allemaal zorgvuldig georkestreerd door het alziende oog.

Hoe worden we wakker van onze programmering?

De enige manier om uit de box te klimmen is door rechtop te staan ​​en naar buiten te gaan. Door dit te doen, begin je te graven naar je eigen openbaringen, je zoekt de waarheid in een wereld die je hele leven tegen je heeft gelogen. 

Je bent vrij om na te denken en je eigen gedachten en meningen te hebben. Wanneer genoeg van ons wakker worden en de waarheid van de wereld zien, creëert het een golf. Een golf van mensen met een passie voor de waarheid. Golven worden tsunami's en tsunami's zijn natuurrampen die door Moeder Aarde zijn gecreëerd om het puin op te ruimen en ruimte te maken voor nieuwe groei.

Wanneer genoeg mensen bij elkaar komen, zorgen deze golven voor verandering. Regeringen worden gedwongen om geheime documenten vrij te geven die allen informatie over UFO's, GGO's, Kanker, Buitenaardsen, Vaccins, Valse Vlaggen, Mensenhandel, Menselijke Experimenten, Hollywood, het Geheime Ruimteprogramma, oplossingen voor de honger in de wereld, en nog zoveel meer topgeheimen bevatten. Om ons te "beschermen". Bul...ht. Deze geheimen worden bewaard om zichzelf te beschermen. Deze mensen voeden zich met geld, macht en hebzucht. Niet voor het welzijn van de mensen die zij leiden. Niet wat het beste voor jullie is, en zeker niet jullie opleiding.

Nee. Ik denk dat ik in plaats daarvan een dutje zal doen ...

Natuurlijk, je kunt achterover leunen in je box en wachten tot de regering je wat zachte onthullingen geeft die netjes zijn vermengd met jullie vergiftigde voedsel.
Dat zou een zeer comfortabele manier zijn om te sterven, toch? Blijvend in jullie waan, zo gelukkig gelovend in de valse werkelijkheid die voor jullie is gebouwd. Langzaam doodgaan, blind, niet in staat om de genezing te zien die zich recht voor jullie gezicht bevindt. Disclosure. Vrijheid. Zelf Bestuur. Ga uit die hoge stoel, gooi het gif weg en vecht voor jullie vrijheid.

Conclusie

De tijd is gekomen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Tot nu toe heb je alles in je leven verkeerd gedaan naar anderen, jezelf ervan overtuigend dat je geen controle hebt over wat er met je gebeurt. Heb je wel geluisterd? Groei op. Neem de controle. Wees verantwoordelijk voor jezelf. Genees de generatiewonden die doorgegeven zijn aan jou.

Vind jou eigen onthulling. Stop nooit met zoeken naar de waarheid. - Sterling Nicole Bennett


Over de auteur

Sterling Nicole Bennett heeft haar leven tot nu toe doorgebracht met het bestuderen en ervaren van alle dingen, paranormaal en metafysisch. Ze is zowel docent als student en leert en groeit voortdurend. Haar missie op deze planeet is om anderen te helpen door haar reis en inzichten met de wereld te delen. Volg Sterling op YouTube , Facebook en Patreon .

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl