Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 8 februari 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Woensdag 7 februari 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 7 februari 2018 / via Shelley Young


Geliefden, zovelen van jullie bevinden zich in een situatie waarin jullie werk niet langer een energieke match voor jullie is. Het wordt steeds ongemakkelijker voor jullie om in die posities te blijven, maar dat is zo omdat jullie je zorgen maken, dat als jullie stoppen met werken, jullie niet genoeg geld hebben.

Het feit dat jullie je steeds ongemakkelijker voelen in elke situatie, is een teken dat er iets beters voor jullie beschikbaar is. Jullie ongemak dient het doel om je klaar te maken om het oude los te laten en het nieuwe te omarmen. Als jullie je comfortabel zouden voelen ongeacht de omstandigheden, zouden jullie nooit verandering en uitbreiding overwegen!

Wat wij willen dat jullie weten, is dat jullie volgende perfecte energieke match altijd het volledige potentieel heeft om je te ondersteunen en van dienst te zijn. Maar meer dan dat, willen wij dat jullie begrijpen dat jullie niveau van tijdgebonden zijn en overvloed een afstemming is die jullie zelf hebben gecreëerd. Het is niet afhankelijk van een baan of omstandigheden, het is jullie niveau van energetisch toestaan. Het gaat met jullie mee, overal waar jullie gaan. 

Wat die stroom van overvloed kan blokkeren, is jullie angst dat je niet genoeg zult hebben, waardoor jullie stroom wordt beperkt en het moeilijk voor jullie wordt om op een bekrachtigde manier te ontvangen of te creëren. Wij raden jullie aan om te denken aan een tijd waarin jullie de grootste hoeveelheid gemak en geld in jullie leven hadden en volledig begrepen dat als jullie die afstemming eenmaal hadden gecreëerd, jullie hem opnieuw zouden kunnen creëren. Het kwam niet van buitenaf, het kwam van jullie.

Wij willen ook dat jullie begrijpen dat als jullie naar voren treden in jullie hoogste dienstbaarheid, wat dat ook is en hoe het ook wordt weergegeven, jullie altijd worden gesteund. Jullie pad van dienst is jullie hoogste levensuitdrukking en jullie ziel wenkt je om dat pad te gaan. De overvloed zal zich op vele manieren voor jullie manifesteren als jullie jezelf toestaan in die stroom te stappen. Wanneer God je werkgever is, zijn de voordelen goed.


Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl