Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 februari 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 2 Februari 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
2 Februari 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, we bewonderen het feit dat zovelen van jullie meer natuurlijke en holistische benaderingen van genezing volgen. Er zit veel wijsheid in en de aarde biedt zoveel van wat je nodig hebt! Er kunnen echter tijden zijn dat je meer traditionele geneeskunde nodig hebt om een ​​toonbeeld van gezondheid te worden.

Er is een neiging wanneer je het vertrouwen hebt verloren in iets, of beperkingen hebt gevonden, om naar het andere tegenovergestede van het spectrum te zwaaien. Dit is een natuurlijk onderdeel van het vinden van balans. De juiste oplossing voor jou kan echter ergens in het midden liggen.

We raden je aan niet star te worden in je denken, maar eerder alle beschikbare opties te overwegen. Veel mensen vinden hun weg naar alternatieve geneeskunde nadat ze alle mogelijkheden van de traditionele geneeskunde hebben uitgeput.


Anderen moeten misschien de traditionele geneeskunde verkennen als toevoeging als meer natuurlijke praktijken hen niet hebben gegeven wat ze nodig hebben. Wat we proberen te zeggen is als je niet te onbuigzaam wordt, zul je in veel gevallen een mengeling vinden die beide als jou perfecte formule voor wellness kan zijn.

Gebruik je wijsheid en intuïtie om de juiste mix te vinden ​​voor je eigen gezondheid en welzijn. Sluit absoluut niets uit vanwege een geloofssysteem, maar blijf liever openstaan ​​waar de stroom van genezing je probeert te brengen. Als je je favoriete aanpak zonder resultaat hebt geprobeerd en merkt dat je naar de drempel van de traditionele geneeskunde wordt gebracht om te genezen, is het geen mislukking, maar een combinatie van elementen die voldoet aan je eigen unieke lichamelijkheid en behoeften.

Weet dat het uiteindelijk allemaal van een Bron afkomstig is die jou aanbidt en wenst dat jij en je voertuig (lichaam) zullen gedijen. Je zult je weg vinden naar je eigen ideale mix als je open blijft en jezelf toestaat om geleid te worden naar de ondersteuningen die het beste bij je passen. 
  
Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl