Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 16 februari 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 15 februari 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 15  februari 2018 / via Shelley Young


Hou je jezelf niet staande door een gevoel van schuld, schaamte of spijt? Wij houden van je vanwege jou tedere hart en voor het feit dat je ontdekt hebt dat iets niet je ware energieke gelijke was. Maar als je jezelf vasthoudt aan zulke oude energie, kan het je niet helpen om te doen wat je echt wilt doen, namelijk om op een meer authentieke en bekrachtigde manier voorwaarts te gaan.

Als je iets hebt gedaan wat jij als een fout ziet, is het feit, dat je het al hebt ontdekt dat het niet je beste keuze was, genoeg om ervoor te zorgen dat je het niet nog een keer doet. Je hebt nu duidelijkheid en een groter gevoel van richting vooruit.


De beste manier om voorbij je spijt te gaan is niet om jezelf continue te straffen, wat zou betekenen om bewust te kiezen om in de energieën te blijven die groei of expansie niet toestaan, het is om het te gebruiken als motivatie om uit te breiden naar een meer bewuste en krachtiger versie van jou.

En dat, Dierbaren, maakt een positieve indruk van wat jullie als negatief beschouwen, door jezelf niet alleen te begeleiden met nieuwe wijsheid, maar ook een prachtig voorbeeld te zijn van de beste manier om het goed te maken - door een situatie volledig te begrijpen en het toe te staan om jou te begeleiden naar de persoon die je Werkelijk Wilt Zijn. Door dit te doen, kunnen jullie het geschenk en het doel vinden in elk van jullie ervaringen. 

Aartsengel Gabriel 


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl