Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 12 februari 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Zondag 11 februari 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zondag 11 februari 2018 / via Shelley Young


Het is volkomen normaal om wat ongemak en angst te voelen wanneer het wordt gepresenteerd met nieuwe, snel bewegende energieën. Het is net alsof je op skates staat en vooruit wordt gedreven voordat je je balans hebt gevonden.

Maar als je niet in paniek raakt en begint te testen hoe je met de energie kunt bewegen, je lichaam laten ontspannen en probeert de balanspunten te vinden, voordat je het weet, zul je mee glijden met een niveau van vaardigheid en gemak dat je niet voor mogelijk had gehouden.

Je hebt de afgelopen paar jaar een enorme hoeveelheid energie geassimileerd en verplaatst. Je bent energieën aan het belichamen die simpelweg niet meer dan tien jaar geleden in het lichaam duurzaam zouden zijn geweest. Je hebt deze vaardigheid!


Vertrouw erop dat je de goddelijke intelligentie in je lichaam hebt om te evolueren - je lichaam en je lichtlichaam weten precies wat ze doen. Het is jouw taak om ze in die evolutie te ondersteunen door niet-resistent te zijn, hen de leiding te laten nemen en te eren waar ze om vragen.

Dus stroom, dierbaren! Vier wanneer je nieuwe energieën krijgt aangeboden, omdat dit wijst op succes in integratie en het feit dat het volgende niveau nu voor jou beschikbaar is. Heb vertrouwen in je ongelooflijke competentie, en weet dat je energetische beheersing gewoon blijft groeien en zichzelf aanscherpen, terwijl je op de meest opmerkelijke manieren verder gaat.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl