Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 2 januari 2018

Zijn jullie klaar om een verbintenis te maken? BERICHTEN van AARTSENGEL MICHAEL / Doorgegeven via RONNA / 1 Januari 2018

Zijn jullie klaar om een verbintenis te maken?
BERICHTEN van AARTSENGEL MICHAEL *LM-1-2018
Doorgegeven via RONNA / Heilige Schrijfster
1 Januari 2018

Geliefde meesters, zijn jullie er klaar voor om de deur van het verleden te sluiten en op het pad te stappen welke jullie zal leiden naar een magische wereld van alle mogelijkheden? De weg is voorbereid. Het enige wat jullie te doen hebben is het ermee eens zijn en het proces zal aan jullie worden onthuld stap voor stap. Wij zullen het zo makkelijk als mogelijk maken, want jullie hebben genoeg geleden en het is tijd voor gemak en gratie. Een grootse alliantie wordt gevormd – een hereniging van prachtige proporties, terwijl wij het proces van samenkomen wederom meer solide maken met gemeenschappelijk doel – beiden wij van de Hogere Rijken en jullie, de hedendaagse Aardse vertegenwoordigers van de Schepper. De tijd van afscheiding komt snel tot een einde en paradoxaal, degenen nog steeds ondergedompeld in de illusie van de Derde / Vierde dimensionale rijken komen ook samen. Zij hebben zich meer strakker met elkaar verbonden in hun gevecht om afscheiding te handhaven door hun worsteling naar dominantie en macht, gevoed door haat, angst en hebzucht.

Vele eeuwen geleden hebben wij jullie allemaal een belofte gedaan toen jullie jullie afgescheiden weg gingen om jullie deel van het universele Goddelijke Plan te vervullen.
Wij beloofden dat we weer samen zouden komen in een grootse hereniging wanneer het experiment op planeet Aarde tot een einde geraakt. Wij hebben beloofd dat, hoewel jullie als deel van het experiment jullie herkomsten zouden vergeten, wij op het juiste moment zouden helpen om te herinneren. De Geheugenzaadatomen binnen jullie DNA, jullie Heilige Hart en Heilige Geest zouden worden geactiveerd; daarbij zou het proces van het herinneren van jullie herkomsten en het herwinnen van jullie Goddelijke erfgoed beginnen. Terwijl deze gebeurtenissen zich filtreren in het bewustzijn van jullie, de Sterrenzaad Zielen, als jullie je stabiel houden op het pad, zullen jullie in staat zijn om aanspraak te maken en om verder te gaan jullie nieuwe Goddelijke blauwdruk te belichamen en zullen wij samen vooruit gaan: zij aan zij en van hart tot hart. DIE TIJD IS NU, GELIEFDEN.


Dappere harten, richt jullie niet op negatieve gebeurtenissen die plaats vinden over de hele wereld. Raak niet verstrikt in de media waanzin van voorspellingen over kommer en kwel, natuurrampen, geruchten over oorlogen en vertwijfeling, luchtroutes en gedachten, de geest van de massa doordringend. Nu is het niet de periode om te weifelen of om het bombardement van negatieve energie toe te staan om jullie beschermveld van Licht te doordringen. Het is de periode om moedig in de schijnwerpers te stappen en om te verkondigen dat jullie een Strijder zijn voor Vrede, een toevertrouwde Drager en overbrenger van  verfijnde Liefde /Licht – de nieuwe Goddelijke Blauwdruk voor het naar voren tredende Galactische bewustzijn van de mensheid en de Aarde.

Meer en meer van jullie worden op verschillende manieren aangestoten – sterke duwtjes die niet kunnen worden ontkend. Wij zijn heel druk geweest in onze poging om jullie aandacht te krijgen. Wij gebruiken alle middelen ophanden om jullie te helpen herinneren. Onze inspanningen, samen met de gecodeerde Geheugenzaadatomen die werden opgeslagen doorheen jullie hele fysieke vaartuig en welke werden geprogrammeerd om geactiveerd te worden tijdens deze evolutionaire perioden, maken het voor jullie in toenemende mate moeilijk om deze ongekende oproep om wakker te worden te negeren.

Wij vragen aan jullie om een VERBINTENIS te maken. Door te zoeken en door het eens te worden om jullie te herenigen met de leden van jullie Zielfamilie waar jullie naar toe worden geleid, jullie individuele bewuste gewaarwording en jullie groepsgewaarwording zal worden uitgebreid met zevenmijlslaarzen. Door de dynamiek van Groepmeditatie binnen jullie groep van de VIJFDE DIMENSIONALE PIRAMIDE VAN KRACHT, zal jullie een gelegenheid worden gegeven om gezwind een medeschepper te worden op de materiële vlakken van het bestaan, evenals een voorbeeld voor degenen om jullie heen.
De snelste manier om aandacht te verkrijgen van anderen is door het initiatief te nemen tot, het bewijzen en het verpersoonlijken van een weldoend concept.

De meeste van jullie die resoneren met deze berichten zijn goed op weg om de passage door de Vierde Dimensie te voltooien welke de doorgang opent tot het magische rijk van de Vijfde Dimensie – zij zijn niet vaste (meer vloeibaar) frequentie patronen binnen Geheugenzaadatomen van verschillende omvang die zijn als eb en vloed en welke af en toe zich mengen met een ander. Het is belangrijk dat jullie leren de positieve kwaliteiten van AL de dimensies te gebruiken, zelfs de Eerste, Tweede en Derde, welke geleidelijk aan het terugkeren zijn naar het originele ontworpen spectrum van Licht en Schaduw voor deze ervaring van het subuniversum. Zij zijn allen een belangrijk deel van de creaties van onze Vader/Moeder God en hebben allen attributen, energieën en informatie om te delen.

Zie jullie zelf een stevig fundament creëren, zoals jullie ernaar streven om te vestigen een eenheidsbewustzijn met het grote Rijk van de Deva’s/Elementalen en Engelen en de Aarde. Op deze wijze, zullen jullie een grotere waardering verwerven voor de rijkheid en schoonheid van de Eerste, Tweede en Derde Dimensies die jullie gastplaneet te bieden heeft. Ga de overvloed van positieve en verrijkte frequentiepatronen binnen, opgeslagen binnen de rijken van de drie hogere vlakken van de Vierde Dimensie zoals jullie beginnen jullie visioenen te creëren en jullie één te maken met jullie dromen. Het mediteren en het creëren van jullie Zaadgedachten (zich voorstellen van) binnen jullie Piramide van Licht / Kracht in de Vijfde Dimensie zal jullie in staat stellen om de hogere Dimensionale niveaus van Levenskrachtenergie binnen te gaan welke jullie creaties bezielt met de Essentie van Kosmisch Vuur.

Er is een Goddelijk Mandaat doorgegeven met vermelding van, dat het herenigingsproces geactiveerd zal worden in de ruimste zin om het proces van de kosmische evolutie te versnellen. Dit betekent dat de starre, dogmatische, veroordelende en op angst gebaseerde concepten binnen de gedachten, de geest en de harten van de mensheid, evenals alle religies, naties, culturen en rassen, een vrije wil gelegenheid wordt gegeven of ze zullen worden gedwongen om de uitdaging aan te gaan om alles los te laten wat niet in harmonie is met in elkaar overgaan van alle soorten van Spirit en AL de aardse Goddelijke Blauwdruk creaties van onze Vader / Moeder God. Wij staan samen in de rijken van het Licht en wij strekken, steken onze harten en handen uit naar jullie om jullie naar binnen te trekken in de cirkel van Kosmische Eenheid. Zullen jullie naar voren komen?
Wij omringen en hullen jullie in een auraveld van Liefde en bescherming.

IK BEN Aartsengel Michaël.

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^

Geliefde Vrienden,

De leringen van Aartsengel Michael zijn in de loop der jaren meer geavanceerd en complex gegroeid. Zo veel lieve Zielen zoeken antwoorden en (bege)leiding gedurende deze turbulente perioden van overgang. Veel van de huidige berichten gaan voorbij aan het begrip van degenen die pas zijn begonnen om spiritueel bewustzijn te zoeken. In het afgelopen jaar of zo, heeft Aarstengel Michael mij geleidt naar berichten/concepten welke herhaling overbrengen, terwijl hij zijn overvloed aan wijsheidsleringen bijwerkt en aanvult.

In onze actuele berichten, zullen we doorgaan met het terugblikken op enige van de duizenden belangrijke leringen die Aarstengel ons heeft gegeven en bij gelegenheid zal hij een deel van een bepaald bericht toevoegen dat van vitaal belang is voor het begrijpen van iedereen.

Wanneer wij de leer van onze geliefde Michael lezen en bestuderen , worden er meer en meer “Juwelen van Wijsheid” onthuld.

Eeuwige liefde en engelzegeningen, Ronna.

Het verschil tussen “Spirit” en de “Ziel”

Geliefden, hebben jullie je ooit afgevraagd: Wat is het verschil tussen jullie “Ziel” en jullie “Spirit”? Wat is de Ziel? Waaruit bestaat het?

Waar komt het vandaan? Wat zal er met jullie Ziel gebeuren wanneer jullie overlijden of transcenderen? Waar verblijft het in jullie lichaam?

Kunnen jullie een “verloren Ziel” worden? Moet jullie Ziel gered worden vanwege zonden uit het verleden?

Al deze vragen zijn gesteld en over nagedacht in al de Tijdperken dat de mensheid op de Aarde is geweest. Sta ons toe jullie wat beknopt, simplistische antwoorden te geven om toe te voegen aan jullie nieuwer en voller begrip over de werking van het universum en jullie Goddelijke herkomsten. Het zal aan jullie zijn of jullie wel of niet deze uitleg accepteren als jullie waarheid. Zoals altijd, vragen wij jullie om jullie onderscheidingsvermogen te gebruiken en alleen datgene te accepteren als jullie waarheid welke diepgaand resoneren binnenin jullie hart en Ziel.

Op een kosmische of Omniversele niveau, zijn jullie “Spirit” een Facet of Sprank van Goddelijke Essentie uitgezonden van de hartkern van de Opperste Schepper. Op dat niveau zijn jullie volledig bewust van wie jullie zijn en van jullie verbinding met de Opperste Schepper; jullie zijn je ook bewust van en kennen jullie machtige “IK BEN” identiteit.
Op het universele niveau waren jullie een Goddelijke medeschepper, nog eens uitgezonden op een groot gerefracteerde Sprank van Licht om werelden te manifesteren zonder einde in de naam van onze Vader / Moeder God. Jullie waren je bewust van het algemene Goddelijke Plan voor dit universum en de rol die jullie erin zouden spelen, te gaan hadden; echter, jullie kunnen of kunnen jullie niet herinnerd hebben jullie ontstaan of identiteit op kosmisch niveau. Dit thema is door de Eeuwen heen steeds opnieuw helemaal uitgespeeld zoals jullie een groot aantal van vormen en identiteiten aannamen.

Als Spirit, welke wij zullen noemen jullie God zaadatoom of jullie Vonk van God, zijn jullie een groot Wezen van Licht die ook uitzend vele Facetten of subvonken/spranken van jullie zelf, achterlatend Overzielen of delen van jullie Essentie in vele verschillende dimensies, galaxies, sterrensystemen, subdimensies en werelden doorheen dit universum. Beurtelings, ieder van deze grote Overzielen zenden ook Spranken of Zielfragmenten uit van hun Essentie. De jullie nu geïncarneerd in een fysiek lichaam op planeet Aarde is één van deze Zielspranken/vonken, die ermee ingestemd hebben om voorwaarts te reizen in/naar de grote onbekende leegte met een gecodeerde Goddelijke Missie om te helpen bij de creatie van vele diverse werelden – om ze te bewonen en dan te ervaren wat jullie hielpen te creëren zo dat jullie unieke ervaringen kunnen worden opgenomen in het universele bewustzijn en uiteindelijk in de Kosmische Geest.

Jullie fysieke lichaam is een tijdelijk voertuig waarvoor jullie gekozen hebben het te bewonen met jullie Ziel voor een kort tijdbestek in de rijken van de expressies van het materiële. Spirit, of Goddelijk bewustzijn, verblijft in jullie Heilige Hart en Ziel. Het is de essentie van leven en jullie zullen altijd een ononderbroken levenslijn hebben met de Schepper (maakt niet uit hoe dun of hoe vaag deze verbinding kan zijn geworden zoals jullie afdaalden in de dichtheid van de Derde / Vierde dimensionale rijken. Jullie ziel is een onsterfelijk Facet van jullie grotere Goddelijk Vonk die heinde en ver heeft gereisd door de ruimte en de tijd om ervaring te behalen en grote bewustzijn van Zelf. Binnen jullie Ziel is een verslag/archiefstuk van al de positieve ervaringen die jullie hebben gehad door de vele tijdperken heen en jullie vele levens. Jullie Ziel en DNA bevatten Geheugenzaadatomen, welke zijn gecodeerd met een verdichte geschiedenis (positief en negatief) van ieder leven en ook gearchiveerd binnen een Geheugenzaadatoom register is al wat nodig is om uitgebalanceerd te worden en terug te keren naar zuiver Goddelijke lichtsubstantie.

Er komt een tijd wanneer iedere Ziel het verste punt heeft bereikt van De Reis van afscheiding en een Geheugenzaadatoom wordt ontstoken. Dit geeft te kennen dat het tijd is om de reis van bijeenkomen en integratie nog eens is begonnen. De ziel wordt geleidelijk aan bezield met Goddelijke ontevredenheid welke langzaam aan infiltreert in de menselijke geest. Hopelijk is dat wanneer jullie als een menselijke entiteit, beginnen naar binnen te keren, om het begeertelichaam van het ego te temmen, zodat jullie je kunnen herverbinden met de Ziel, het Hogere Zelf/Overziel en meervoudige Facetten van jullie Goddelijke Zelf welke binnen de meervoudige subvlakken verblijven van de eerste vier Dimensies van dit subuniversum.

In eerdere perioden en tijdperken, was deze geleidelijke hereniging van de Ziel en De vele Overzielen een zeer geïndividualiseerde en persoonlijke gebeurtenis – niet één ervaren door de massa – enkel door een paar. Dit is niet langer waar. Het is nu een periode van massa ontwaking – een periode van wereldse, Galactische en subuniversele hereniging en ascentie naar een verhoogde staat van door de Schepper/Spirit bezield bewustzijn. Jullie hebben nu het potentieel om te herverbinden met de vele Facetten van jullie Zielfamilie, jullie Hogere Zelf, jullie vele Overzielen en jullie Heilige Triade binnen het eerste Subniveau van de Vijfde Dimensie. Op kosmisch niveau is nu de Opperste Schepper naar beneden aan het doen gaan de radiatie van Zichzelf via de Grote Centrale Zonnen, welke op de Aarde wordt neergefilterd in grote uitbarstingen van Levende Levensvlammen via de Zon van jullie zonnestelsel.

De ziel zou kunnen worden omschreven als een Zaadatoom van pulserende Levenskracht energie, welke verblijft binnen jullie Diamanten Kern God Cel. De Ziel kan alleen een kleine Sprank/Vonk van Leven zijn binnen het hartgebied van degenen die nog steeds in de illusie verstrikt zijn van de lagere Dimensies; maar zoals het zich ontwikkelt en bloeit naar zijn volledige dynamische kracht, breidt het uit en wordt het “Zonnekrachtcentrum,” welke omvat de zonnevlecht, het hart, de zwezerik en het keelgebied. Dit wordt vaak genoemd “De Drievoudige Vlam,” en het hart wordt genoemd de “Zetel van de Ziel.”

De Ziel communiceert met jullie via en jullie emotionele en jullie mentale lichamen: de emoties via het hartcentrum en met de geest via de pijnappelklier; door het ontsteken van de pakketjes van Licht/wijsheid opgeslagen in de hogere vibrationele delen van het brein genaamd de Heilige Geest. Wanneer de verbinding voltooid is, begint het fysieke voertuig de beloningen te oogsten via betere gezondheid en vitaliteit, evenals een diepere verbinding met jullie Lichaamselementaal (een belangrijk Facet van jullie onderbewuste geest en DNA).

Wij vertellen jullie nadrukkelijk dat jullie geen verloren Ziel kunnen worden, wanneer jullie bedoelen het verliezen van de verbinding met de Schepper. Jullie kunnen de weg kwijtraken en jullie kunnen verliezen of verminderd worden met Schepperslicht, maar jullie Ziel is onsterfelijk en kan nooit verloren raken of vernietigd. Jullie besparen jezelf pijn, lijden en de illusie van het losgekoppeld zijn van de Schepper door de integratie van jullie Ziel, meervoudige Hogere Zelven en jullie eigen Goddelijke Godsvonk. De Grote Wezens van het Licht kwamen naar de Aarde om voorbeelden te zijn en om jullie de vele paden te laten zien die naar verlichting leiden. Lieve Harten, kies het pad dat met van binnenin resoneert. Maar het moet inhouden de re-integratie van jullie Ziel/Spirit Zelf met de Schepper door de myriade van Facetten van jullie Wezen die verblijven in de meervoudige dimensies van de Schepping.

De vraag is gesteld: Wat gebeurt er nadat we herverbonden hebben met de meervoudige Facetten van onze Ziel en Overzielen?Tijdens deze perioden van grote verandering, hoeven jullie niet jullie fysieke voertuig te verlaten te midden van dit proces en vele van jullie gaan momenteel rap mee op het integratiepad. Vele jaren geleden, gaven wij jullie de betekenis van de Gouden Belofte en deze belofte is dat jullie de mogelijkheid hebben om naar jullie toe te trekken alle Essentie van jullie Godsvonk (de IK BEN aanwezigheid) die jullie kunnen bevatten. Maar jullie moeten de energie die jullie naar je toehalen integreren en gebruiken voor het hoogste goed voor iedereen. Jullie hebben de potentie om een levend, ademend, volledig functionerend, van aardeniveau geascendeerde meester in levende lijve te worden. Dit is één van de wonderen van deze tijden.

Wij zouden jullie willen laten begrijpen dat er vele niveaus zijn op de spiraal van ascentie. Het is eindeloos zoals de Schepping gaat als eb en vloed en evolueert. Wij zouden jullie ook willen laten weten dat er een groot aantal van lieve Zielen wandelen op de Aarde die dichtbij zijn aan Galactische ascentie. Zij hebben ingestemd hun eigen ascentie af te zien om van dienst te zijn en om andere te assisteren op het pad van ver-LICHT-ing. Het was een akkoord dat zij hebben gemaakt voordat zij incarneerden in deze levensduur en zij zijn toegewijd aan hun taak en vastbesloten om hun missie te voltooien. Wij weten wie jullie zijn en wij eren jullie voor jullie grote toewijding en dienstverlening.Wij hebben jullie verteld dat jullie de Inademing (Inspiratie) zijn van de Schepper. Dit zijn weergaloze perioden waarbij jullie het potentieel hebben om alle karmische kwesties uit het verleden op te lossen, om te bewegen naar harmonie met jullie grotere Wezen en om een integraal deel te worden van het plan van jullie Vader / Moeder God voor de uitbreiding van dit subuniversum. Zijn jullie er niet klaar voor om de resterende oude beperkingen, overtuigingen en begrenzingen te laten gaan die jullie weerhouden van jullie totale weggaan uit de poel van pijn, gebrek en lijden? Zullen jullie hart en geest toestaan om zich te openen voor de hogere wijsheid van jullie Ziel en Spirit? De ethers of de hogere vibrationele velden van bewustzijn zijn gevuld met potentie gewoon aan het wachten om gevormd te worden in jullie grootse dromen en verlangens.

Herinner, des te meer Schepperslicht jullie aantrekken en programmeren voor het hoogste goed van allen, des te meer wordt er naar jullie toe gemagnetiseerd – wat zal resulteren in ogenschijnlijke magische, positieve veranderingen in jullie en jullie persoonlijke werkelijkheid. Elke keer opnieuw wanneer jullie jullie persoonlijke Piramide van Licht bezoeken in de Vijfde Dimensie, zullen jullie meer van de verheven kosmische energie mee terugnemen in het rijk van de fysicaliteit. Wanneer jullie bewust een ascentiekolom creëren  ** waar jullie verblijven (zoals vele lieve Zielen over de hele wereld al hebben gedaan), door jullie inspanningen, zullen de vibraties van Liefde/Licht door jullie heen uitstralen en naar buiten toe en verder en verder overal om jullie heen. Ieder van jullie kan behulpzaam zijn bij het assisteren van jullie buurtomgeving, jullie stad en jullie land om de verfijnde frequenties van Licht te verkrijgen, nodig om een omgeving te creëren van vrede en welvaart. Jullie zijn veel krachtiger dan jullie je realiseren. Stop nu en voel jullie “Ziellied” weergalmen en neuriën door jullie lichaam heen. Jullie zijn aan het afstemmen op de Symfonie van de Sferen van het Licht. Welkom in onze wereld, geliefden. Kom, laten wij samen voorwaarts gaan. Jullie zijn buitengewoon geliefd.

IK BEN Aartsengel Michaël.

Transmitted through Ronna Herman Vezane * STAR*QUEST*
775-856-3654  www.StarQuestMastery.com   
* Email: RonnaStar@earthlink.net

*As transmitter of this article I, Ronna, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael.  Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from:  RonnaStar@earthlink.net​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​You are invited to join the QFM Face book group here:  https://www.facebook.com/pages/Ronna-Herman-Archangel-Michael-Quest-For-Mastery/120490924701937
  

Ronna Herman is international bekend als kanaal voor de berichtgevingen van Aartsengel Michael sinds 1970. De boodschappen die via haar zijn doorgegeven zijn vol hoop en inspiratie en verspreid via vele spirituele publicaties in boeken en op het internet over de gehele wereld en er is veel vertaald in de meest belangrijke talen op de wereld. Er is allerlei  spiritueel materiaal beschikbaar, zie de website, ook boeken zijn in het Nederlands vertaald. (Op Vleugels van Licht – uitgeverij Osiris, en van uitgeverij Akasha > De Gouden Belofte, De Toekomst is Nu, Je heilige zoektocht, Laat het licht zijn).


Vertaald voor: wakkeremensen door Anja