Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 3 januari 2018

Trienke Minkema Boek Later komt alles goed / 3 januari 2018

3 Januari 2018


“Het was 11 augustus 1951, de zon was al ondergegaan en ik herinner het me nog als de dag van gisteren, de dag dat ik geboren werd. Een paar minuten oud was ik en ik keek nog in de hemel van waaruit ik net gekomen was, niet begrijpend waarom ik naar de aarde was gebracht. Het was alsof ik met mijn hele hoofd keek en alles voelde open. De wezens die me naar de aarde hadden gebracht keken liefdevol op mij neer, maar mij voelde het als werd ik in de steek gelaten. Eén engel liet als afscheid en troost zijn duidelijke stem nog horen: ‘Trienke, onthoud één ding: Later komt alles goed.’ Langzaam werden de sluiers voor mijn ogen getrokken en het werd donker. Ik riep nog en vroeg wanneer het later was, maar ik kreeg geen antwoord. Ik was alleen. Een groot verdriet en een hevige wanhoop overvielen mij. Het werd nacht. Mijn reis over de aarde was begonnen…”

Dit zijn de eerste woorden van het boek dat ik geschreven heb en dat in december 2005 is uitgekomen en voor u te koop is.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een exemplaar van mijn boek, kunt u dit online bestellen.

Uit:
Later komt alles goed

Lees hier meer over dit boek.

Later komt alles goed
© trienke minkema


OVER TRIENKE MINKEMA,

Mijn naam is Trienke Minkema. In 1987 ben ik begonnen met het werken met mijn dromen en ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik schreef mijn dromen op en als er iets niet duidelijk was, dan vroeg ik in een tekening, door het schrijven van een verhaal of door het doen van energieoefeningen, om helderheid. Ik kreeg bijna altijd antwoord, alleen wel op het moment dat voor mij was uitgezocht, ik kon niets afdwingen. En zo kwam ik uiteindelijk tot de overgave.