Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 31 januari 2018

Thomas Williams: Het herstel van de Bron-energie en Levensbloem / BY ELLA STER ON 31 JANUARI 2018

Thomas Williams: Het herstel van de Bron-energie en Levensbloem
BY ELLA STER ONPresident Trump werkt nu samen met de World Trust. Ook het leger wordt gedwongen om te breken met de Chinese- en Rothschildfactie en samen te werken met de World Trust. Samen met grootschalige planetaire aanpassingen die zijn ingepland, kondigt een nieuw tijdperk zich aan met een hogere energie. Hieronder een korte samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 25 januari  2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Doorgeschoten bevoegdheden voor Rotterdamse politie
19:15   De politie in Rotterdam richt hun pijlen op jongeren die outfits dragen waarvan het vermoeden bestaat dat zij die zich niet kunnen veroorloven. Men wil hiermee de misdaadcijfers naar beneden brengen. De politie gaat agenten opleiden die speciaal worden getraind in het identificeren van kleding die niet overeenkomt met het aangenomen inkomen. Thomas voorspelt dat het richten op specifieke groepen, het wantrouwen in de politie zal doen toenemen. Hij vermoedt dat de politie hiermee wordt uitgespeeld. De vooroordelen die een rol spelen in de aanhouding van verdachten, zal tot woede van de bevolking leiden. De aangehouden jongeren moeten privégegevens overhandigen, om te bewijzen dat ze zich de kleding kunnen veroorloven.

E*: Het is een schending van de privacy om privégegevens op te eisen van mensen die nog niet worden verdacht van een specifiek misdrijf. Het is het omkeren van de bewijslast; jongeren moeten bewijzen dat ze de kleding niet hebben gestolen, of hebben betaald met uit misdaad verkregen geld. De politie zegt ook dure horloges en jassen in beslag te nemen als de drager geen aankoopbewijs kan overleggen. In dat geval speelt de politie voor rechter, omdat eerst bewezen moet worden dát de kleding uit misdaad is verkregen. Als de politie zaken uit je huis in beslag neemt, moet er eerst een gerechtelijk huiszoekingsbevel zijn. Door op straat eigendommen in beslag te nemen, worden de elders vereiste, gerechtelijke procedures omzeild.