Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 19 januari 2018

Patricia Smith: DIE ZOU HEBBEN GEDACHT VOOR EEN 15-JAAR-oude INDIGO zou een artikel over ouderschap schrijven? / January 7th, 2018

Patricia Smith:
DIE ZOU HEBBEN GEDACHT VOOR EEN 15-JAAR-oude INDIGO zou een artikel over ouderschap schrijven? Nou, ik niet, dat is zeker!
by Patricia Smith, January 7th, 2018Als je er echter over nadenkt, is het logisch.

Voordat we hier kwamen, hebben we om een ​​reden voor jullie als ouders gekozen. Misschien dachten we dat jullie ons zouden kunnen helpen het beste te leren, of misschien zouden wij jullie kunnen helpen. 

Het enige wat we niet hadden verwacht, was het feit dat jullie niet echt klaar waren voor onze aankomst. In veel gevallen kozen Indigo-kinderen voor Indigo-ouders of grootouders omdat het hen in staat zou stellen zich op specifieke manieren te ontwikkelen.

Maar sommigen van hen zagen het potentiële licht in de harten van anderen en besloten met behulp van die mensen de realiteit van de Aarde binnen te gaan. 

Deze volwassenen waren vaak niet voorbereid op de verschillen die hun kinderen vertegenwoordigden. Het opvoeden van een Indigo is vaak helemaal anders dan het opvoeden van een kind met een andere vibratie

Wij zijn afhankelijk van jullie om ons te helpen door het leven te gaan tot het moment dat we met ons werk beginnen naar ons uiteindelijke doel. Het is een grote klus, maar vergeet niet dat we jullie hebben gekozen omdat we wisten dat jullie ons konden helpen. 

Maar soms hebben jullie wel wat hulp nodig. Indigo's kunnen extreem koppig zijn en vaak lijkt het erop dat we geen reden hebben om dat te zijn!

Om het beste uit ons te halen, zijn er een paar dingen die jullie moeten doen als ouders (of leraren en grootouders natuurlijk!): 

1. Wees klaar om naar ons te luisteren.

We kwamen hier uiteindelijk om te onderwijzen. Een van de dingen die we echt niet leuk vinden, is wanneer iemand gelooft dat leeftijd bepaalt of iemand iets te zeggen heeft. Het is eigenlijk een van de dingen waarvoor we hier zijn om ons van te ontdoen. 

Alleen omdat we jong zijn, betekent nog niet dat we jullie geen dingen kunnen leren. Het tegenovergestelde is waar; we kunnen jullie zoveel leren! De verborgen mysteries van de wereld zijn zo gemakkelijk te vinden, maar jullie hebben misschien hulp nodig om ze te zien. Omdat we ons herinneren hoe we moeten kijken, kunnen we het jullie laten zien. 

2. Leg ons dingen uit: wat we moeten doen en waarom
Een van de dingen die we moeilijk vinden om te doen, is het accepteren van autoriteit zonder enige uitleg of keuze. We staan ​​daarom bekend als de grote rebellen! We zullen niets doen als het geen doel lijkt te hebben. 

Als jullie ons uitleggen waarom iets moet worden gedaan, of ons een keuze geven over hoe of wanneer we het doen, zullen we waarschijnlijk naar de logica luisteren. Als de logica echter gebrekkig is, zullen we niet aarzelen dit te zeggen. 

3. Vertel de waarheid

Dit is een groot probleem. We zijn vrij goed in het vertellen van een leugen van een waarheid, dus denk niet dat je ons voor de gek kunt houden. We vinden het moeilijk om mensen te respecteren die openlijk tegen ons of iemand anders zijn. 

4. Respecteer elke paranormale gaven die kan verschijnen

Als Indigo's, zijn we vaak paranormaal begaafd. Het is cruciaal voor onze ontwikkeling dat we deze vaardigheden koesteren, omdat ze ons in onze toekomstige doelen zullen helpen. Hoewel het eng of vreemd lijkt, weten we wat we doen. 

Als je ons het vraagt, zullen wij je vertellen wat we doen en jullie misschien zelfs leren als jullie dat willen. Dit geldt ook voor Indigo's die geen tekenen van paranormale gaven vertonen. Het zijn geen 'afwijzingen' van welke aard dan ook en ze zijn zeker niet minder belangrijk dan degenen die dat wel doen! Dat geldt voor alle kinderen, Indigo of niet. 

5. Wees geduldig

Wij zijn nieuwkomers in deze wereld. Het is vaak vreemd en moeilijk te begrijpen. Terwijl we eens vloeibare wezens zonder fysieke beperkingen waren, zijn we nu krachtig verbonden met een specifiek lichaam. 

Omdat we ons een tijd, vóór armen benen en ogen herinneren, is het soms moeilijk om aan te passen. Alsjeblieft, wees onze gidsen, en begrijp dat we misschien een tijdje minder langer praten dan de meeste kinderen, of dat we pas kunnen lopen na de anderen. We hebben gewoon tijd nodig om de reden te overwegen voor het doen van deze dingen, echt. 

Waarom op een telepatische manier praten met elkaar zo gemakkelijk is? Waarom lopen door middel van levitatie een eenvoudige taak is? Uiteindelijk zullen we de betekenis van het doen van deze dingen zien, vooral met jullie aanmoediging. 

6. Wees eerlijk

Voor mij is eerlijkheid erg belangrijk. Als dingen niet eerlijk zijn of als iemand niet eerlijk wordt behandeld, laten wij jullie dat weten. Als Indigo's weten we dat bepaalde dingen in het leven aanwezig moeten zijn, zoals eerlijkheid, waarheid, liefde en vrede. 

7. Houd onvoorwaardelijk van ons

En liefde is natuurlijk het belangrijkste. Liefde is een verbazingwekkende energie die op alle niveaus van bewustzijn werkt. Het omvat alles en iedereen. Alle mensen hebben liefde nodig om te bestaan ​​en te overleven in deze realiteit. We zullen van jullie houden zoals we altijd hebben gedaan. 

Dat zijn onze behoeften en de behoeften van alle kinderen op Aarde! Voorzie deze dingen en we zullen doen wat we kunnen om jullie en deze wereld beter te kunnen helpen. We danken jullie dat jullie zoveel van ons houden en dat jullie ons toestaan deze realiteit te ervaren en zijn wonderen! 

Van Patricia Smith,HumansAreFree.com 

Over de auteur

Patricia Smith is een spirituele moeder die probeert het bewustzijn te verspreiden naar het universele bewustzijn dat we allemaal meer met elkaar verbonden zijn dan we veronderstelden tot de laatste decennia. Patricia kan bloggen vinden bij Inner Outer Peace, waar ze de nieuwe kinderen van deze planeet helpt hun zelfvertrouwen te verwerkelijken en te leren begrijpen en hen lief te hebben die dicht bij hen zijn.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl