Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 11 januari 2018

Maria over je Licht laten schijnen / 9 januari 2018 / TetsieaBlijham

MARIA OVER JE LICHT LATEN ZIEN
9 januari 2018 / TetsieaBlijham


Live door Tetsiea gechannelde boodschap tijdens een recent LichtFrequenties webinar:

"Welkom mijn lieve Lichtkind. Wij zijn de Lichtmeesters. Een aantal van ons, is hier vandaag bij jou aanwezig. Om je te begeleiden op je Pad. Maar om je ook die stukken te laten herinneren, die jij vergeten had uit je jeugd. Maar die wel bepalen wie jij bent. Die bepalen hoe jij functioneert. Die bepalen wat belangrijk voor jou is. Een aantal van die stukken uit je vroege jeugd zijn nog onbekend voor je. Een blinde vlek. Gedeeltelijk heb je dat Pad afgesloten. Het is het Pad van Licht. Het Pad dat al sinds je vroege jeugd jou bekend was. 

Zo ben je geboren, zo ben je groot geworden. Maar velen van jullie zijn het vergeten. Of hebben het niet meer gedurfd, ook nu en zelfs nu, nu je volwassen bent, durf jij je Licht niet te laten zien. Maar de angst dat anderen je afwijzen. Maar mij lieve Lichtkind, dat kan niet. Dat is een oud stuk van jou, dat bang is om afgewezen te worden. Dat is een stuk van jou van vier, vijf, zes jaar oud. Het Licht mag schijnen, in jou, door jou, om jou. Op dit moment is belangrijk dat jij dat doet, wat jij nodig hebt. Zodat jouw Licht schijnt. En dan bedoelen we, meer met jou fysieke omgeving, dus dat jij die keuzes maakt, die acties onderneemt, zodat jouw Licht kan schijnen. Zowel in je werk als in je relaties als ook je leefomgeving en je gezondheid.

Lieve mensen, hier is Maria. Ik was niet alleen de moeder van Jezus. Dat was een van mijn incarnaties. Maar ik ben, zoals jullie dat noemen, de moeder van de Engelen. Koningin van de Engelen. Ik ben degene die het dichtst bij je gestaan heeft, vanaf je geboorte. Je eerste levensjaren, samen met de Engelen. Mijn Liefdevolle, Open, Ontvankelijke energie is op dit moment sterk bij je. Om je te healen en je te laten herinneren dat jij Licht bent. En dat gaat in dit geval naar binnen toe.

Velen van jullie hebben een ervaring of een verleden met de kerk. Maar je weet wel, ik ben veel meer dan dat. Jouw Mariaverering in de kerk, in vorige levens, was alleen om je te verbinden met het Licht. Dat was jouw vorm. De tijd is er nu weer naar dat je dit weer mag omarmen. En hier ook voor gaat staan! Dat jij dit bent. En dat jij hiermee verbindt. Het proces in mijn energie is vooral van binnenuit. Dus van binnenuit Ontvankelijk en Kwetsbaar en Open worden. Naar buiten toe. 

Dat is een beetje lastig, omdat jullie heel erg geprikkeld worden door omgeving, andere mensen, mensen met lage energie. Mijn lieve kind, Liefde is als dat er ook mag zijn. Prikkeling, mensen met lagere energie. Mensen die nog niet vooruit zijn gekomen op hun Pad. Dat alles oké is. De komende weken, gaan weken zijn, van in je Licht komen staan. Gaan staan voor je Licht. Gaan staan ook voor jouw, noem het Spirituele Zelf. Jouw Open kant, je Ontvankelijke kant. Het vraagt vaak iets van jullie, het vraagt vaak iets van jou. Maar als het van binnen uit komt en je durft te verbinden, dan ben je Thuis! 

Ik ben Maria en dit is mijn boodschap."

- Tetsiea  © 2018


Resoneert deze tekst met je?
Deel deze tekst dan met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn.
Zo bereiken we de wereld met elkaar.
Of doe de Gouden Straal Meditatie