Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 25 januari 2018

Kryon Boek 6: Voorwoord en Hoofdstuk 1.1 / Banff, Alberta, Canada /Lee Carroll / Geplaatst: 24 januari 2018

Kryon Boek 6:
Voorwoord en Hoofdstuk 1.1
Banff, Alberta, Canada
Lee Carroll
Geplaatst: 24 januari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Dit zijn het voorwoord en het eerste hoofdstuk uit Boek 6 van Kryon. Ik heb dit vertaald omdat het gewoon op de website van Kryon in Amerika staat en dus niet in de knoop kom met copyright.

Van de schrijver.

Ieder die dit leest is waarschijnlijk bekend met de serie Kryon-boeken. Hoewel dit Kryon-boek 6 is, is het pas het vierde in de boodschappenserie van Kryon. De boeken 4 en 5 waren in parabel- en romanstijl en werden gepubliceerd door Hay House. 

Boek 3 werd ongeveer twee jaar voor dit boek geschreven dus is er een grote hoeveelheid nieuwe informatie beschikbaar en dat is dan ook meteen de reden van deze publicatie. Het lijkt erop dat elk jaar de vibratie van de planeet en de mensen erop groeit naar een dusdanige graad dat de oude informatie groots wordt opgehelderd en er nieuwe geschenken worden gepresenteerd en wel met toenemende snelheid.

Kryon is nu voor meer dan 10.000 seminarbezoekers verschenen. Het Kryon kwartaalblad heeft 3.000 abonnees in meer dan 12 landen. Bijna alle boeken staan op tape en zijn vertaald in vele talen over de hele wereld. Eerdaags zal Kryon beginnen met het geven van seminars op andere continenten en natuurlijk, dit is niet het laatste boek.