Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 3 januari 2018

Het Ontwaken van de mens / Gepubliceerd 1 januari 2018 | Door Ans Hoornweg

Het Ontwaken van de mens
Gepubliceerd 1 januari 2018 | Door Ans Hoornweg

 Hebben jullie, net als ik, het gevoel dat er een verschuiving plaatsvindt in ons weten en denken? Dat we iets milder worden, en dat daardoor ons doen en laten verandert? En hebben jullie, net als ik, het gevoel dat je wijzer wordt en dat je daarin begeleid wordt door onzichtbare krachten? Ikzelf heb nl. het gevoel dat er momenteel meer en meer mensen spiritueel ontwaken of ‘geopend’ worden, en er dus steeds meer mensen op zoek gaan naar het goede in en om hen heen.

Het lijkt wel of ons aller Karma langzaamaan aan het oplossen is, waardoor wij onze oude pijnen los kunnen laten en er ruimte voor ‘vernieuwing’ in ons vrijkomt. En het lijkt wel of wij mensen ‘lichter’ worden en dat onze dromen en uittredingen naar andere Werelden frequenter worden, tenminste zo voelt het voor mij.

De laatste tijd zie ik steeds vaker ‘golven van Licht’ over de duisternis van de Aarde schijnen, en al heel lang ervaar ik dat ik, vergeleken met vorige jaren, veel frequenter uittreed naar andere dimensies. In die andere dimensies ontmoet ik ‘gelijkgestemden’. Deze gelijkgestemden komen niet alleen van de Aarde maar ook van andere werelden en/of dimensies, maar tijdens onze ontmoeting in die andere dimensie kennen en herkennen we elkaar.

Alles en iedereen lijkt nu dus dichter tot elkaar te komen, en het ziet er naar uit dat wij, Aardse mensen, meer en meer ‘dimensiereizigers’ gaan worden, en dat we, tijdens onze reizen of uittredingen andere Zielen ontmoeten die wij hier op de Aarde niet kennen, maar daar, in die andere dimensies, wel.


Weet dat wij allen op geestelijk niveau voor altijd met elkaar verbonden zijn, en dat wij, tijdens zo’n ontmoeting in een andere dimensie, één ‘groepsziel’ vormen. En weet dat wij ons gezamenlijk inzetten voor de Aarde en haar bewoners, en dat wij proberen om de mensen te ‘openen’ door hen inzichten en beelden te geven via hun dromen.

Vele, vele van die dimensiereizigers zijn hier momenteel mee bezig, opdat de Aardse mensen ‘lichter’ zullen worden, en zij zich eindelijk los kunnen maken van hun door de elite gemanipuleerde geesten en deze door hen gemanipuleerde Aardse Wereld.

Onze broeders in de andere dimensies willen dat wij mensen ‘ontsnappingspogingen’ gaan doen dmv uittredingen, opdat wij ons los gaan weken van onze Aardse ellende, en wij, samen met hen, een Energetisch Draagveld over de gehele Aarde zullen gaan vormen, en een ieder zullen voeden met onze gezamenlijke Liefdeskracht! Is dat geen mooi toekomstbeeld?!

Veel liefs en een heel Gelukkig Nieuwjaar, Ans