Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 24 januari 2018

Het Herinneren van Jullie Vijf dimensionale ZELF Sue Lie en de Arcturianen, 22 Januari 2018

Het Herinneren van Jullie Vijf dimensionale ZELF
Sue Lie en de Arcturianen,
22 Januari 2018

Wij de Arcturianen zijn in jullie bewustzijn gekomen binnenin dit NU om jullie eraan te herinneren aan jullie Innerlijke Kracht.
Wij realiseren ons dat jullie aannemen van een aards voertuig om te assisteren met persoonlijke en planetaire ascentie een moeilijke situatie is geweest voor velen van jullie.

 Jullie hebben je vrijwillig aangemeld, merendeels voor de planeet, wiens Ziel is gekend als Gaia, om de mensen instructies te geven die nog steeds onbewust zijn dat zij, ook, hebben een Ziel Essentie” die in een totaal tracé is met Gaia.

Één van de dingen waar alle vrijwilligers voor de Aarde voor gestudeerd hebben voordat zij hun “Missie naar de Aarde” begonnen, was om hoe in staat te zijn om te handelen, denken en te worden een driedimensionaal mens. Velen van jullie die ervoor kiezen om dit bericht te lezen zijn geweest onder degenen die deze keuze hebben gemaakt.

Jullie kunnen je misschien zelfs herinneren deze keus gemaakt te hebben, maar waarschijnlijk enkel in jullie dromen, meditaties en/of herinneringen aan Thuis. Daarvoor zouden wij jullie willen helpen om jullie te herinneren aan jullie vijfdimensionale Thuis, evenals de vijfdimensionale vormen.