Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 23 januari 2018

FISA - memo legt bom onder het criminele Amerikaanse establishment / Ella Ster / 23 januari 2018


Het lijkt onwaarschijnlijk, maar de FBI en het Amerikaanse Ministerie van Justitie hebben Trump afgeluisterd om te voorkomen dat hij president zou worden. De republikeinen eisen dat het explosieve rapport en het FISAmemo waaruit dit blijkt, wordt vrijgeven. Uit de documenten blijkt ook dat Hillary Clinton 12 miljoen dollar heeft betaald, om het ‘Russische dossier’ op te zetten. Er werd gespioneerd met het doel de verkiezingen te ondermijnen en karaktermoord te plegen op de politieke opponent. Het politieke getouwtrek in Washington DC begint nu echt. Er wordt alles aan gedaan om te voorkomen dat de inhoud van het FISA-rapport publiek wordt. Met de shutdown van de Amerikaanse overheid wordt de publicatie in ieder geval vertraagd.

De complottheorie werd met zorg samengesteld: Trump spande samen met de Russen, die gehackte DNC-documenten naar Wikileaks lekten, om daarmee de uitslag van de presidentsverkiezingen positief voor Trump  te beïnvloeden. Voor en na de presidentsverkiezingen werd door zijn oppositie én de media voortdurend gesproken over Trump’s Russische collusie (geheime, criminele samenwerking). Het blijkt niets meer dan propaganda in zijn zuiverste vorm.

Begin 2017 kreeg Special Council Robert Mueller opdracht om een parlementair onderzoek naar die zogenaamde Russische collusie te doen. De kosten daarvan lopen inmiddels in de tientallen miljoenen. Het doel van het Clinton-kamp is om Trump af te zetten en Hillary alsnog als president te installeren. Maar het hele Russische collusie-verhaal blijkt een leugen. Het tegenovergestelde is namelijk het geval. De enige collusie die wérkeliijk plaatsvond, was die tussen het campagneteam van Hillary Clinton, het Ministerie van Justitie en de FBI-top.