Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 29 januari 2018

Door de Arcturianen via Suzanne Lie, Jullie Zijn Jullie Vijfdimensionale ZELF / 26 Januari 2018

Door de Arcturianen via Suzanne Lie,
Jullie Zijn Jullie Vijf dimensionale ZELF
26 Januari 2018

Wij de Arcturianen wensen jullie te introduceren aan jullie vijf dimensionale ZELF, zo dat door jullie eigen vijf dimensionale expressie van ZELF, wij aan jullie beter kunnen laten zien jullie/ons Sterrenschip.
Wij zeggen “jullie-ons” omdat verschillende groepen zullen leven op en werken op verschillende typen van Sterrenschepen.

Jullie zullen het nodig hebben jezelf toe te staan om diepgaand te verbinden met jullie vijfdimensionale expressie die verblijft binnenin de kern van jullie wervelkolom, in de hogere frequenties van jullie Multidimensionale Geest, evenals in jullie Heilige Hart.

De mate van interactie die jullie hebben met jullie vijfdimensionale ZELF is afhankelijk van de helderheid van jullie geest en de onvoorwaardelijke liefde van jullie hart.

Jullie Geest was ontworpen om inter-dimensionale synapsen te creëren, wanneer eenmaal jullie bewustzijn is uitgebreid naar de vijfde dimensie. Daarom adviseren wij dat jullie hart en geest openhouden voor de vijfdimensionale frequenties van Onvoorwaardelijke Liefde binnenin jullie hartgebied en het Multidimensionale denken binnenin jullie Hart en Geest.